Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 8:40 pm Заглавие: intro |
|
|
Mmm da oburnah vnimanie na napisanoto po povod ,niqkoi 4astni pravila na tozi 4asten forum.Mi horata sa si pravi taka e navsiqkade sistemata na funkcionirane se bazira na dobre izgradeni pravila i zakoni ,i na tiqhnoto striktno spazvane.
No kakvo da kaje amatior kato men koito e propusnal mogo ,vav dulgite godini na lutane mejdu ob6testveniqt haos i nestabilna semeina sreda.Misalta mi e takava 4e ot maluk se zanimavam, sas izkustvo po niqkakuv si na4in ,koito jivota mi e predostavql po ste4enie na konktretnite za perioda obstoiqtelstva.No vupreki vsi4ko izpitvam ogromno jelanie da se zanimavam sas ne6tat ot tozi tip.Ne konkreteziram tui kato interesite mi se prostirat vav mnogo nasoki ,i edin ot glavnite sapatv6ti me problemi e 4e ne moga se sasredoto4a vurhu edna tema za rabota.Ako bogovete sa tui skloni da dopusnat men smurtniqt i gre6en amatior do tiqhnata bojestvena tainstvenost i kult kum izkustvoto ,moje bi samo po sebe si obstoiqtelstvoto 6te mi bade ot goliqma pozla.Predvaritelno 6te vi blagodariq za neproiqvenoto o6te visokomerno prenebrejenie ot kum vaa6 strana (vse pak vseki e zapo4nal ot niqkade )I tuka vi pra6tam edin mauk moi "proekt " koito e ujasno prost no vse o6te niqmam nikakuv opit otnosno na prelagane i polzvane na kompiutarni tehnologii i softueri[url][/url][/list] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 8:42 pm Заглавие: |
|
|
ПРОФЕСИОНАЛЕН форум пише....
гледай, чети, учи... ще дойде време и да показваш..
успех _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 8:45 pm Заглавие: |
|
|
mmm da ako mi dadete i nasoka ot kade moga da zaimstvam malko informaciq 6te sum vi mnogo blagodaren |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Kakwi bogowe kakwi 5 in platinum :)
Prosto pokazhi twoi neshta, nema nuzhda ot mnogo prikazki :) Nyama hora, koito shte kazhat che hubawoto e grozno..... nyama i hora koito shte kazhat obratnoto :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo se izviniqva sas sledva6tiqt vupros no kak moga da zaka4a snimka ili ne6to za da se vidi vav foruma |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 9:36 pm Заглавие: |
|
|
Ми качи я некъде и дай линк, ние ше я видим :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 9:43 pm Заглавие: |
|
|
kA4IH IQ EI HORAAAAA stra6na rabota. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Pich darjish se malko nadmenno ili na men taka mi se struva... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Nadmeno ne te razbiram vaob6te za kakvo govori6 4ovek.Kakvo da mi e nadmenoto i kakvo mi davav pvod da buda nadmenen .E ti si znae6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Ах! Тия протежета на Капитана :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 9:42 am Заглавие: |
|
|
PASTA koi e kapitana |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 10:41 am Заглавие: |
|
|
Капитана е ВЕЛИК КАРЛУКОВСКИ ДИЗАЙНЕР _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RaynerApe

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
Това няма да те направи богат и известен, а може и да ти прозвучи глупаво, но ако искаш да си спечелиш приятели на един форум с аниматорските си способности, защо просто не обявиш, че ще направиш анимирани GIF аватари на Х случайно избрани хорица от графилата. Нито е много труд (предполагам), така че няма да имаш особен проблем с дисциплината, хем демонстрира някакви аниматорски способности макар и в лимитиран формат. _________________ "Работилничка за Комикси" - рисувай по тема, спечели 60 лева/страница. За най-добрите - изненади! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Tova ne mi prili4a na predstavqne - kartinki ili van!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 6:28 pm Заглавие: Re: intro |
|
|
TETRAGRAMATON написа: | Mmm da oburnah vnimanie na napisanoto po povod ,niqkoi 4astni pravila na tozi 4asten forum.Mi horata sa si pravi taka e navsiqkade sistemata na funkcionirane se bazira na dobre izgradeni pravila i zakoni ,i na tiqhnoto striktno spazvane.
No kakvo da kaje amatior kato men koito e propusnal mogo ,vav dulgite godini na lutane mejdu ob6testveniqt haos i nestabilna semeina sreda.Misalta mi e takava 4e ot maluk se zanimavam, sas izkustvo po niqkakuv si na4in ,koito jivota mi e predostavql po ste4enie na konktretnite za perioda obstoiqtelstva.No vupreki vsi4ko izpitvam ogromno jelanie da se zanimavam sas ne6tat ot tozi tip.Ne konkreteziram tui kato interesite mi se prostirat vav mnogo nasoki ,i edin ot glavnite sapatv6ti me problemi e 4e ne moga se sasredoto4a vurhu edna tema za rabota.Ako bogovete sa tui skloni da dopusnat men smurtniqt i gre6en amatior do tiqhnata bojestvena tainstvenost i kult kum izkustvoto ,moje bi samo po sebe si obstoiqtelstvoto 6te mi bade ot goliqma pozla.Predvaritelno 6te vi blagodariq za neproiqvenoto o6te visokomerno prenebrejenie ot kum vaa6 strana (vse pak vseki e zapo4nal ot niqkade )I tuka vi pra6tam edin mauk moi "proekt " koito e ujasno prost no vse o6te niqmam nikakuv opit otnosno na prelagane i polzvane na kompiutarni tehnologii i softueri[url][/url][/list] |
......... nice ......... !!!!! _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miroto
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:11 am Заглавие: Re: intro |
|
|
Boteff написа: | TETRAGRAMATON написа: | Mmm da oburnah vnimanie na napisanoto po povod ,niqkoi 4astni pravila na tozi 4asten forum.Mi horata sa si pravi taka e navsiqkade sistemata na funkcionirane se bazira na dobre izgradeni pravila i zakoni ,i na tiqhnoto striktno spazvane.
......... nice ......... !!!!! |
very nice ......... !!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lemon
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:15 pm Заглавие: |
|
|
TETRAGRAMATON