Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 4:09 am Заглавие: LACK produljava |
|
|
eto e oshte edna ot stranicite ot taq istoriika deto si q pravq.:
 _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Творчеството ти изглежда някак... социално! Това е думата май, да. Което в никакъв случай не значи "лошо":) Може би ако поставиш акценти тук/таме ще се получи екстра:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Kadura v sredata, tozi s cigarata e edinstvenniq spolu4liv, drugite stoqt suhi i mnogo suhi i sku4ni. Ako uspee6 da vkara6 takuv cvqt i nai ve4e izlu4vane v ostanalite 6te bude mnogo po dobre. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 11:15 am Заглавие: |
|
|
Мдам, напълно съгласен с Viktor M. Последните две картинки са някак скучни и без движение за разлика от първите. Иначе, като рисунка много кефят _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 6:52 pm Заглавие: |
|
|
не знам
на мен ми харесват много кадърчетата с краката! Като цяло гамата ми харесва много!
Радвам се, че все пак има и други хора, които рисуват комикси на ръка (и се справят чудесно) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кирил
|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 6:56 am Заглавие: |
|
|
poslednata izobshto neshto nee kakto traibva, niakaksi ne se chete tochno ot poza ta i, i malko shte padne, ako otvaria vratata togava misla che rakata traibva da e po dobre ispisana, samata xvatka i durpaneto na drudjkata. ako e v photoshop ili painter ochvetiavane misla che dory ako ya vremesh poslenata ruinka, samata figura i malko ia klumnes prave shte izglezda po dobre, inache super ochvetiavane, a za purvite paneli niam dumi, extra sa,,,,osobeno zagatvaneto na dvizenie v krachickite!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|