Graphilla.com :: Преглед на тема - Тъпа реклама... аман

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тъпа реклама... аман
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 2:55 am    Заглавие: Тъпа реклама... аман Отговорете с цитат

Бе ква е таа тъпа реклама за БИконект, кви са тия престарели пубертети...... КЪВ Е Тоа ТРЕНД дето е яко надолу, КЪВ е тоя дет си показва пъпа по 4-5 пъти и за кво точно ?

И какво по-дяволите е тренд?

Баси деградацията цари....

Ами "Аполон - Това ти ли си-и-и-и-и-и-и ?!? " Мое ли да има такова изпростяване се питам аз в 2 часа полунощ. А сега трябваше да съм си легнал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 3:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

стиа ве, ко говориш, аз вчера гледах реклама за някви парфюми... евтерпа или нещо таквоз... едно че тъпо, та чак пука, друго че опаковката е като правена от болен индиец-далтонист... баси.. още ми е гадно като се сетя.. че и по бТВ беше?!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

link
рег, гласув...
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Личен фаворит: "Козметика Doliva". Какво долива и защо го долива. :)

Иначе Globul никога не са блестели с особено оригинални сценарии. Но тази реклама наистина бие всичко! Явно не само на мен ми е направила лошо впечатление. Не вярвам никога да хванат някой от таргета с разни намигвания, кълчотене и като показват разни, дето си клатят главите надолу...
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

евтерпа..... малеее кво беше,,, облечи това ?

ами Имунобор ?
Върнете се в началото
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
ами Имунобор ?

И аз за това се сетих първо, то по-голяма трагедия май няма. Кутии от сироп играят баскетбол?!??!
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-тъпата за мен е с мината, джуджето наркоман и надуваемата лелка от рекламата на Multi-Sanostol. Куцо 3D, малоумна идея, озвучаване като на игра за старо ATARI.
Bio

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не я знам но копнея да я видя.

... и все пак оня защо постоянно си показва корема.... не мога да го разбера това.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ooo ako ne si q vidql taq reklama s robo-jujetata to ni6to ne si vidql. To sa edni animacii, edni emocii, edni cvetove i zvuci...
vrabchev

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами така ще е, докато си цедят стотинките за изработване, без значение колко ще хвърлят за излъчване.. Дето има един лаф - лошата реклама-пари на вятъра, можеби по-скоро лошата реклама-антиреклама.
Ще узреят, сигурен съм, но трябва да се сменят поколения.........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези реклами въпросните поръчители са си ги харесали и може би точно това са искали!!! Ето къде е трагедията...
Докато не се остави рекламата в ръцете на тези, които си разбират от работата без намеса от страна на "всичко-разбиращия с отличен вкус за пазара" поръчител... така ще е... ко да се прави :)
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne e tolkowa w parite problemut, kolkoto w Creative-a. Studiata-izpulniteli chesto ne sa tezi, koito podawat iziskwaniyata za towa kakwo shte se prawi. Towa e rabotata na Reklamnite Agentsii. Ako ot tyah se podade yalowa ideya -- imash yalowa reklama, ako shte da e s budget kolkoto Episod III :)))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А знаеш ли колко поръчители прескачат рекламните агенции или колко "агенции" разбират по-малко и от самите поръчители. Имали сме случаи в които ни се молят да намалим бюджета защото клиента нямал възможност да плати исканата сума, но от това да не падало качеството........ познато нали... а след като го направим клипа се излъчва няколко сезона в национален ефир.
Всички се правят на тарикати, когато става въпрос да се спести някой лев, вместо да вложат парите си правилно.
Върнете се в началото
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobrata reklama e kato dobria film. Ima mnogo nanizani elementi, vseki edin ot koito kat e kuc - vsichko otiva po diavolite.

vsiaka kombinacia mejdu:

najdobria scenarij + tupi aktiori
tup scenarij + iaki aktiori
iak scenarij + iaki aktiori + tup rejisior

i t.n. v obshtia sluchaj vodi do neshto posredstveno i bliak... sashtoto v izrabotkata na reklamata. awe ako beshe lesno ...

anyway... a tolkova hora se chudiat shto ot ..hmm.. 5 godini ne shta televizor.
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

themagician написа:

anyway... a tolkova hora se chudiat shto ot ..hmm.. 5 godini ne shta televizor.

Wodya te s 2 godinki :)))) Pone se uspokoyawam sega, che ne sum smahnat. Ili ne sum sam :)))))

Vrabchev, towa e predelno yasno, stawa duma za maloumnite reklamni idei koito idwat ot Agentsiite, pone kogato reklamite sa dobre izpulneni, no kato gi gledash ti ide da si pregrizesh kraka sam i da si udarish guza w tawana ednowremenno.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има някакъв бум на тъпите реклами и като знам само как телевизиите късат глави...
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има лек, пускате си някоя немска телевизия... там процента на добри/лоши реклами е 90/10 а не като при нас 1/99....
wicky

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На личен гръб усещам как все се опитват да се измъкнат с това, колко малко пари имат все хора от чиито уста звучи абсурдно ?!? И гледат да спестят наистина някакави дребни за тях пари, а после дават стократно повече за излъчването на рекламата... вместо да наблегнат малко повечко и на това какво излъчват все пак! Ех! :) Объркана работа! А за агенциите - слаба работа! Направо незнам как някои хора се задържат толкова дълго време на работа, като им знам способностите и начина на мислене! Направо ми е чудно как може да се оправи тази бг каша ?!
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
....... Направо ми е чудно как може да се оправи тази бг каша ?!

vrabchev написа:
........Ще узреят, сигурен съм, но трябва да се сменят поколения.........
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 9:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
стиа ве, ко говориш, аз вчера гледах реклама за някви парфюми... евтерпа или нещо таквоз... едно че тъпо, та чак пука, друго че опаковката е като правена от болен индиец-далтонист... баси.. още ми е гадно като се сетя.. че и по бТВ беше?!

eiii, ne ni obijdai nas indiicite-daltonisti :P
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети