Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2005 9:42 am Заглавие: два нови дизайна |
|
|
Отдавна не съм пускала дизайни, отдавна не бях и правила. И така разгрявката в новата работа. Два проекта. Не са съвсем завършени, сигурно няма и да бъдат, но аз си ги харесвам. За съжаление в момента съм на црт монитор и той много лъже, ако гледате дизайните на тръба цветовете ще ви сивеят. Надявам се в скоро време нещата да се променят.
И така един проект за петрол:
И за производител на мебели. Колажа в горната част трябваше да е разделен на 4 слоя и анимиран на флаш, така че когато потребителят движи мишката си наляво и надясно предметите от различните слоеве да се преместват наляво и надясно с различна скорост, което да създава усещане за обем. Клиента отхвърли дизайна, като поиска нещо по-стандартно.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2005 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Относно първото, аз лично поне, бих направил нещо по-нестандартно този тип портали вече са остаряли като визия, но предполагам и клиента е имал определени изисквания.
Отностно второто... с флаш-а мисля, че щеше да се получи нещо наистина приятно, има никак не лоша заявка в долния вариант, но... но откъм композиция има какво да се желае: някакси не е обединено, имам предвид някакси предметите не са свързани, стоят отделени, цялата картинка не стои като едно цяло а и от това, самото центриране на композицията тежи допълнително...
Поздрави :)) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Първото няма какво толкова да коментирам. Доста стандартно. Горе-долу издържано. Абе... става...
За второто... и аз мисля, че може да се получи добре (ако го развиваш, но явно няма). Като за начало обаче помисли върху менюто. Имайки предвид стила на сайта, може да се измисли нещо доста по-интересно. И за картинката - малко ми се струват някой елементи навхърляни доста. Абе може още малко като композиция да се поработи.
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|