Graphilla.com :: Преглед на тема - два нови дизайна

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

два нови дизайна

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Съб Дек 10, 2005 9:42 am    Заглавие: два нови дизайна Отговорете с цитат

Отдавна не съм пускала дизайни, отдавна не бях и правила. И така разгрявката в новата работа. Два проекта. Не са съвсем завършени, сигурно няма и да бъдат, но аз си ги харесвам. За съжаление в момента съм на црт монитор и той много лъже, ако гледате дизайните на тръба цветовете ще ви сивеят. Надявам се в скоро време нещата да се променят.
И така един проект за петрол:

И за производител на мебели. Колажа в горната част трябваше да е разделен на 4 слоя и анимиран на флаш, така че когато потребителят движи мишката си наляво и надясно предметите от различните слоеве да се преместват наляво и надясно с различна скорост, което да създава усещане за обем. Клиента отхвърли дизайна, като поиска нещо по-стандартно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ndesign

Местожителство: DE

МнениеПуснато на: Съб Дек 10, 2005 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно първото, аз лично поне, бих направил нещо по-нестандартно този тип портали вече са остаряли като визия, но предполагам и клиента е имал определени изисквания.

Отностно второто... с флаш-а мисля, че щеше да се получи нещо наистина приятно, има никак не лоша заявка в долния вариант, но... но откъм композиция има какво да се желае: някакси не е обединено, имам предвид някакси предметите не са свързани, стоят отделени, цялата картинка не стои като едно цяло а и от това, самото центриране на композицията тежи допълнително...

Поздрави :))
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пон Дек 12, 2005 9:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първото няма какво толкова да коментирам. Доста стандартно. Горе-долу издържано. Абе... става...

За второто... и аз мисля, че може да се получи добре (ако го развиваш, но явно няма). Като за начало обаче помисли върху менюто. Имайки предвид стила на сайта, може да се измисли нещо доста по-интересно. И за картинката - малко ми се струват някой елементи навхърляни доста. Абе може още малко като композиция да се поработи.

Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети