Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R_E_X

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 12:01 am Заглавие: Първият ми шрифт |
|
|
Предполагам, че вече има такъв фонт, но наскоро си търсех точно такъв и не открих. Главни букви засега си няма. Чудя се още за 5-цата, че нещо не ми се връзва:> Споделете мнения...
http://rex.illuminative.org/font.jpg
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gloom
|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Само така! :D Добре се е получил като за първи опит. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 11:54 pm Заглавие: |
|
|
...забелязвам, че няма голям интерес, но все пак да постна финалния вариант. Все пак бих се радвал на отзиви...
Sorry за биг сайз
Gloom мерси за вниманието ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 2:07 am Заглавие: |
|
|
sega ti ostava da go pusnesh kato rabotesht ttf i togava i otzivi moje da ima.. predpolagam za kerniga shte te napraviat na salata... ama nese plashi.. nali ti e parvi _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 2:27 pm Заглавие: |
|
|
В кирилския вариант имаш някои доста ръбати букви(б,ъ,ь,ч). Имам предвид, че при другите преобладава заоблянето. "Н" също не ми седи убедително. Иначе е добър като за 1 опит. Поздрави :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivkata

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 7:15 pm Заглавие: |
|
|
"s" e ok, ma "z"ta ne mi sedi dobre, ima i dr varianti, niama da ti pokazvam ;p
"u" i "v" malko ....mmmm mn sa ednakvi i ako gi ima otdelno v niakakqv nadpis moje i da se poobqrka malko chovek.. moe mnenie
inache ok.
Kak e? vijdam maistorish razni "gqbi" ma az ne se proiznesoh, shtot niamah kakvo da kaja.... inache imashe i razni kefeshti ribi ;p
Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 11:04 pm Заглавие: |
|
|
@LoveHate заповядай ;)
http://rex.illuminative.org/dnbdub.zip
за момента обаче забавям кирилизираната версия поради:
с което за момента не мога да се справя (излиза ми когато се опитам с поставя букви при Cyrillic позициите).
@gopher's, напълно си прав доста време ги бутах "ч,ъ,ь", така и не стигнах до задоволителен резултат, също така и "я"-то не си го харесвам, обещавам да ги помъча още:), а "б"-то си го харесвам...
@ivkata съгласен съм за "z", но просто другите вариации не ми допаднаха :> За "u" и "v" ...нормално, но пък исках да избегна ръбатите форми, същото се получава и при кирилската версия, например "м" се бърка с "т" и "л" с "п" ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 12:03 am Заглавие: |
|
|
2 - ката може да е нарочно с крива греда, но не стои добре, освен това заедно със въпросителната (2, ?) са прекалено затворени като знаци, 5 и 7 стоят чуждо с "Г"-образната извивка, 3-ката, 8-цата и знака за & стоят небалансирано, горната част тежи(пап предполагам, че е нарочно, но тежат...). За j и t е могло да се ползва съвсем лека , къса извивка, а не грубото пречупване. Имам чуството, че е-то чернее, на фона на целия фонт, но в случая е бял кахър, а и съм уморен от бачкане та може и да бъркам :Р
Z, S и $ определено имат нужда от преосмиляне, наистина не са добре...
Определено браво като за първи шрифт :)))
Но има още работа по него :Р
Поздрави и продължавай в този дух! :)))))) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|