Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 5:32 pm Заглавие: Постер за конкурс |
|
|
Това е моята работа за конкурс на компания Nival към играта Heroes V. Класирах се в десетката, но не повече. Имаше си серьозни конкуренти... Първо масто спечели Лео Хао, ученик на Анри и негов наследник. Бат Анри последно време не рисува, а се е заел със бизнес, прави някаква игра. Имам даже един приятел, дето прави концепти за тази игра. Казва, че бачкат здраво, ще видим, кво ще направят.
Предполагам, че на някой ще му бъде интересно да погледне и други работи, участвали в този конкурс. Участваха около 400стотин човека, има много щуротии, но има и много работи, които заслужават внимание. Победителите можете да видете тук.
По-голяма версия на постератук, (526КВ). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Страхотни работи!!! n3 ми е фаворит.
Hoff, мн. силна работа, поздравления! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Направо нямам думи страхотни неща има .
Нoff честито за наградата това което си постигнал никак не е малко !!! Поздравления !
А за постерите всичките ги Save-нах :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Пфф не ми говори, това ми е една от любимите картинки напоследък.:) Мн. е силна и неговата работа. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Bravo Hoff! 4estno kazano parvoto mqsto ne mi haresva, no qvno e vpe4atlilo jurito po nqkakav na4in. Pi4a e hvarlil baq trud za taq masovka, no dali e naslednik na Anry - nadali! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, velinov
Отностоно Лео просто наистина Анри го е учил те са приятели и той му е бил нещо като Гуро... В Россия Лео Хао го тачат доста, макар и аз не съм му фен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 9:26 pm Заглавие: |
|
|
супер е направо,особено тоя симпатяга отпред ь))) жесток,1-вото място на мен ми хареса,мисля че е заслужено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 2:39 am Заглавие: |
|
|
Браво! Твоята е от най-добрите !
А този тип, който си харесал - :) определено дракона много му се бях израдвала :)
Иначе сред Хироса - Смърт-а е най-готина на всякъде! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Макар да не съм особено голям фен на работите ти трябва да призная,че тази направо си ми грабна вниманието.
Поздравления, много приятна работа ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Наистина добра работа Hoff.
Иначе първото място според мен си е заслужено, а и не най-близко до стила да Ledroit (главния дизайнер по играта) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 7:11 pm Заглавие: |
|
|
eе браво браво ... добра работа ... поздравления ;]
много добри работи има в тоя конкурс.... ама са само 15 на макс и те са наградените .. останалото само ме е яд че си изгубих времето да го разгледам ;[ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 3:24 pm Заглавие: |
|
|
МНого добро представяне, харесва ми... и верно тоя Виктор е много добър.. първата работа на мен ми стои суха, но е доста илюстративна като деталйност, може би затова са я избрали...
абе ти що не казваш като има такива конкурси, тука има доста народ, който с радост щеше да се включи... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Еми щот не съм се сетил, съжелявам... На форума ми и на повечето русски ЦГ сайтове се рекламираше този конкурс и всички знаят за него, аз съвсем не съм включих че на графила могат и да незнаят за него... ще внимавам за напред :) ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 6:01 pm Заглавие: |
|
|
А и още нещо...Аз бях малко разочарован от бг страната ...Ще кажа защо...Опитвах се да пробутвам тука идеи за конкурс да включа и графила и тд, но даже не бях удостоен с отговор...Постнах и съобщение тук за един конкурс на цг ру никъв интерес(...
В рунета завыРтях един конкурс битка , абсолютно без награди, включиха се добри русски илюстратори и и до ден днешен продылжава...За една седмица в темите имаше до 5000 прегледа, това рядко се случва даже на най големите цг ресурси в света...Значи интиреса беше голям...Но на модераторите на графила не им е до това явно...И им е под достоинството да преговарят с мен...Е както и да е.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Ako ima takiva meropriqtiq, kato konkursi, bitki i t/n, i ako sa organizirani
ot golemi, pose6tavani i priznati forumi za cg art (studia ili kakvoto tam bilo...)
to vseki koito 4ue ne6to moje da spodelq tova, kato puska tema po vaprosa + li4no
saob6tenie na moderatorite. Ne mislq, 4e e lo6a ideq zna4imi i interesni
konkursi da ne badat reklamirani v grafilla, pod formata na baner, koito
da stoi v hedara dokato bade izmesten ot drugo zna4imo sabitie ili prosto
ne prikliu4i...
Kakvo mislite? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Мисля че лично за мен не е проблем да съобщавам за такива в рунета да кажем... Този път просто реално се овартях , щот и там :)))))))))
Този път наистина бих могъл и да постна объява но просто не помислих... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Hoff написа: | Мисля че лично за мен не е проблем да съобщавам за такива в рунета да кажем... Този път просто реално се овартях , щтото и тук и там и там и тук :)))))))))
Този път наистина бих могъл и да постна объява но просто не помислих... |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 7:10 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Ako ima takiva meropriqtiq, kato konkursi, bitki i t/n, i ako sa organizirani
ot golemi, pose6tavani i priznati forumi za cg art (studia ili kakvoto tam bilo...)
to vseki koito 4ue ne6to moje da spodelq tova, kato puska tema po vaprosa + li4no
saob6tenie na moderatorite. Ne mislq, 4e e lo6a ideq zna4imi i interesni
konkursi da ne badat reklamirani v grafilla, pod formata na baner, koito
da stoi v hedara dokato bade izmesten ot drugo zna4imo sabitie ili prosto
ne prikliu4i...
Kakvo mislite? |
Ами ако пуснете във форума Търсене на "конкурс", "konkurs", "contest" и т.н., ще видите, че хората пускат непрекъснато :) Това не е нещо, което трябва да се прави тук от модераторите, ами от самите участници във форума. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Originalna e ideqta ti da, taka kato vidqh ostanalite ne6ta ot konkursa zabelqzah kakvo ti e lipsvalo za da bude6 na po predno mqsto "Epi4nost"
kakto i da e potrudil si se i horata sa go ocenili)) Ina4e ruskata 6kola v realizma ravna nqma. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|