Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 2:58 pm Заглавие: |
|
|
На мен не ми харесват и като дезигн и изпълнение и като арт. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niapush
|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
vupros na mnenie e razbira se!
sushto na contextualni referencii , koito za sujalenie sa s s maluk diapazon v Bg, a i sushto taka na vkus:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност контекстуалните референции вече не са толкова малко в България. Даже бих казал - напротив. Особенно за ангажираната публика. Съвсем смело може да се говори дори за пренасищане на сетивата и идеите от сурово привнесени модели а не за липсата и непознаването им. Но любопитен е и въпросът какво от тях се възприема като качествени референции и как те се интерпретират в български културен контекст. Но това е друга тема :)
За вкуса си права :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niapush
|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
neznam dali shte imam vreme da se izyasnyavam za vseki post reply tuk, vupreki che mi se iska , dano da nyama obideni ot tozi fact!
no taka ili inache govoreiki za prenasishatne -kulturni referncii i vse temi koito men taka ili inache me vulnuvat-dokude stigat referenciite pri vas otnosno kulturnoto prostranstvo-ot main streema -the legal underground i sve taki obshtestveno dostupni international relations!? tova ne e directen vupros po skoro ritorichen moje bi puk vse oshte ima ili bi trybvalo da ima prostarnstvo za novi nasleyavashti ta makar i ne napulno otgovaryashti na vashiat vkus hora:)))
puk ako e dal Gospod vreme i myasto, shte se produlji disputa za"drugite vuprosi"
a kakto kazah i predi tova sa samo malkoto ot neshtata koito taka ili inache pravya:) tova ne mi prechi da haresvam mnogo i razlichni neshta tuka:)
Veseli Praznizi http://ime.sonance.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 4:01 pm Заглавие: |
|
|
malko utochnenie... tuk 'kolektiven vkus" nema... ima mnogo individualni... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niapush
|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
popravka -"Vashiat" = You=Vie=ti
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 5:31 pm Заглавие: |
|
|
napush йзи с RiN той ги разбира тез работи с контекста и референциите :), а аз въпреки че внимателно прочетох постовете по въпроса, нищо не разбрах. Как от това с принцеса Лея стигнахте до колективния вкус?!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Рисунките са много приятни.... ОБАЧЕ шрифтова култура - НУЛА
И стига с тез сложни чесания на езици на тема контекст, референции, индивидуален и колективен вкус. В показаните дизайни има само ЛОШ вкус! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Ей Паста, що си ми сменил стъклото на десното очило ве, са виждам двойно а още не съм почнал да пробвам 15 ката с форма на бъклица. Ей голем гад си значи. са как ще си наливам пак ще тре да пия от шишето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 2:46 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | На мен не ми харесват и като дезигн и изпълнение и като арт. | Напълно споделям твоето мнение.. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|