Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 1:08 pm Заглавие: WIP head |
|
|
ето нещо и от мен , има още работа по мапинга и текстурата, засега няма никаква асиматрия , но с времето ще стане ) шевът на задната част няма да го има )
http://spy.hit.bg/11.avi
/десен бутон save target as.. / _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 9:59 pm Заглавие: |
|
|
никой ли нищо няма да каже ?
:( _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Mi shtoto ne se widi, kato nachalo ;) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Mi shtoto ne se widi, kato nachalo ;) |
sorry за което
ето тук трябва да стане http://www.freewebs.com/aliensa/11.avi
/десен бутон save target as.. / _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 12:11 am Заглавие: |
|
|
Mnogo dobre izglejda. Chakame za krainia resultat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 1:01 am Заглавие: |
|
|
И на мен много ми харесва, давай нататък:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 4:45 pm Заглавие: |
|
|
razstoqni mejdu kraq na ochite i ushite ti e ogromno, ili ushite prosto sa strashno nazad, inache i na mene mi haresva kak e trugnalo da stava, dano da q vidime zavurshena ;), po vuzmojnost s nqkukva kosa ili nqkukuv interesen headgear ! _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo hubawko e trugnalo da stawa :)
Oswen iznazadnatoto im polozhenie, ushite leko stoyat ploski, inache si e super :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 5:09 pm Заглавие: |
|
|
благодаря за коментарите момчета , радвам се че ви харесва как става , прави сте за ушите ще ги оправя и при първа възможност ще пусна ъпдейт :) с очи и коса _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 1:52 am Заглавие: |
|
|
много хубава глава- впечатлително :))))) |
|
Върнете се в началото |