Предишната тема :: Следващата тема |
кАрсив ли съм бе батееей /какоо??? |
а/ малиий, влюбих се!!! |
|
60% |
[ 14 ] |
б/ БУА-А-а-а.... (един кириз, и не мо'а, 'а спръ драйфа) |
|
4% |
[ 1 ] |
в/ МА КЪДЕ СА ТИЯ МОДЕРАТОРИ БЕ!!! ТАКИВА ХОСТОВЕ ДА СЕ ТРИЯТ ОТМАХ!!! |
|
4% |
[ 1 ] |
г/ колко струва??? |
|
30% |
[ 7 ] |
|
Общо гласове : 23 |
|
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 4:25 pm Заглавие: neprodadeno DRAGON-4e |
|
|
.... тва требеше да стане талисман на известна фирма (играчки, ключодържатели, фланелки и т.н.):)))
ама понеже нейната (фирмената) и моята (собствена) гледна точка се разминаха- дракончето ми остана за лично ползване.
интересното в случая е че преди да стане дракон, тва същество беше нещо като гущер (неам концепта под ръка), който на свой ред не успя да се реализира за талисман (картинка върху опаковки на сокчета) на друга известна фирма.
та сега гледате НАЙ- ГОЛЕМИЯ КУЦУЗЛИЯ от личната ми колекция :)))
току виж е успял да претърпи успешно поредната си трансформация и ми донесе очакваните дивиденти във вид на финикийски знаци :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 4:28 pm Заглавие: |
|
|
klikam na 1 bez da mu miaslia :)
superrr _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 9:05 am Заглавие: |
|
|
super si e neznam kakvo ne sa mu xaresali no xora vsiakakvi,
A kato si go predstavia i v dvijenie da pravi strani fzionomii i da se dviji xaotijno napred nazad oshte poveje mi xaresva.
Shto ne ozvetish i B-varianta shte stane super
edinstvenoto koeto ne mi dopada e zveta na opashkata i perjema ma tova si e moe mnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 10:07 am Заглавие: |
|
|
mnogo si e gotinko haivan4eto :P
samo naistina opashkata i per4ema neshto...
mene li4no me kefi nai mnoo 1/b - mnoo sladko sedi s tazi usmivka :)))) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 10:39 am Заглавие: |
|
|
аз съм за отговор 4
м? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
:) goliamo sladurche... samo kato si pomislia kak kiha i puff izliza ogunche heheee.. gotinkoo da. (az sum za otgovor 3) :))))))))) naistina miastoto mu e po opakovkite...i tv reklamite. :))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 11:55 am Заглавие: |
|
|
Разкошно зверче!
Аз викам да го направим талисман на Графилата
От продедени с него фленелки, чаши, падове и др. ще си докараш финикийските знаци;-)))
БТВ
Обаче ми стои много познато!
Имаше май един подобен гущер във комиксите ти за Ян Бибиян _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 12:05 pm Заглавие: |
|
|
....eeeх наблюдателен бееее...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 12:22 pm Заглавие: |
|
|
stoi mi kato diplomna rabota za tipaj pri Anri Kulin li kuv beshe /zabraih go/ v natfiz ...
te sa svetilata v BG ... nema drugi animatori i illustratori prosto ...
inak nishto losho v toq dragon ama za MEN /podchertavam che stavat razdraznitelni nekoi hora/, toq podhod/still/traktovka umrq ... qsno mi e che e bil nai-podhodqsht za tselta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 12:40 pm Заглавие: |
|
|
....май не си виждал работи на анри кулев?!?!?!?
тоя стил може да е умрял - ама е най- продаваемия (за съжаление)
.... когат поръчителя дойде при тебе , изкара една книжка с мики маус и каже:
- абе искам нещо такова! ти кво би напраил????? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Ross, pak li si kral ot komiksite za Jan Bibijan?:)Eh...ti gi okrade site be, plagiat:)I stila na gorkiq hudojnik, Manchev li beshe, s R neshto mai...I nego go kopirash edno kum edno...Ai spri sa:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 1:05 pm Заглавие: |
|
|
nishto ne pravq .. nai-chesto tiq poruchki sa meko kazano evtini /pone v sravnenie s drugoto za koeto vzimam dostatuchno /
nachi az pak kazvam - za MEN e umrql ... toi inache ne e umrql bukvalno ... nali ... shtom bil prodavaem
vijdal sam neshta na Anri ... ne vaji za mene - "tiii vijdal li si ruish li na edi koi si" ... ne mi se pishe zashto ... ne gi haresvam ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 2:31 pm Заглавие: |
|
|
и аз не ги харесвам ама май не си ги виждал, защото нямат нищо общо с тва дет съм го направил..... това кой как рисува за мен няма абсолютно никакво значение. дисни стила си остава класика и колко и филми да направят в неговите студиа, винаги ще са си на едно от първите места по гледаемост........ аз в тоя случай съм преценил, че точно ТОЧНО ТОВА трябва да го направя по ТОЧНО ТОЗИ НАЧИН . _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 3:11 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | и аз не ги харесвам ама май не си ги виждал, защото нямат нищо общо с тва дет съм го направил..... това кой как рисува за мен няма абсолютно никакво значение. дисни стила си остава класика и колко и филми да направят в неговите студиа, винаги ще са си на едно от първите места по гледаемост........ аз в тоя случай съм преценил, че точно ТОЧНО ТОВА трябва да го направя по ТОЧНО ТОЗИ НАЧИН . |
eee dobre de - razbrah che tai si pretsenil sa
mne ! vijdal sam ... predi 5 ili 6 godini hodih po urotsi pri nego ... kandidatsvah predi kazarmata posle animatsiq ... skusaha me na 3-q krug ... vidqh koi ostaviha ... ot 6 vazmojni mesta ostanah 6 choveka za 4 krug ... videh i posle kvo sa napravili zashtoto imam poznat tam zavurshil ... ne razbiram kakvo te kara da mislish che ne sam vijdal ...
a i az napisah kato pogledna nagore che mi prilicha na neshto praveno za tam ... a ne che sa kato negovite ... posle malko si spomnih za oniq dni i se qdosah na tselata vrutka okolo natfiz ... mai ne sam go napisal dobre i qsno ...
disney ne me vliqe ... po red prichini ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alien

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Перфектно бат Росс. Много ме кефи. Ще си го сложа на десктопа до пикаещия орк :)) _________________ Don't trust anyone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|