Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 8:34 pm Заглавие: Fear From The Child |
|
|
Аре и аз в кюпа! Илюстрацията ми е превъплъщение на моето виждане за кошмара, който изживява една майка, терзана от съмнения за това в какво ще се превърне детето й. тя също разглежда предателството и порочността които са превърнали дори действителността, в която живеем, в един отвратителен кошмар. представям в композицията си детето и майка му - два типажа предизвикващи противоречиви чувства - от една страна отвратителния облик на трупа на убитата майка криещ страдание и болка и от друга страна мрачно-спокойния образ на детето/предател и майкоубиец. акцентирам чрез образа на бебе а не просто дете за да засиля контраста и внушението и да подчертая парадокса между принципната непорочност и невинност на отрочето и мрака който показва погледа на героя ми.
дано да е достатъчна аргументация за да бъда убедителен с идеята си.
Pencils
Stage one
Stage two
ще има и още естествено:)
П.П.
Лично се извинявам на Г.Бандеров за сходността в гамата но за съжаление идеята ми го изискваше и се надявам да не се възприеме като плагиатство _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 8:57 pm Заглавие: |
|
|
как можа !!!!!! аз се махам от конкурса,абе ти па ся за една светлина ше се обесняваш ь)),ама да ти кажа чесно погледни в втората как си започнал да наслагваш цвета,по естествено стои,по живо,третата малко стои като пласмаса,а май се предполага да е по реалистична ралтата,но давай нататък смело,доста е хелрейзър идеята ь))) ако успееш да я ренднеш подходящо мисля че ще се получи,успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 2:31 am Заглавие: |
|
|
много е хубаво и .. кошмарно. скицата е страшно добра, нечовешко бебенце просто! _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 2:58 am Заглавие: |
|
|
Ааа аз потресен...
много добра идея... и изобразяване... ще следим прогрессс _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 3:21 am Заглавие: :) |
|
|
благодаря за текущите оценки надявам се да оправдая и вашите и най-вече своите очаквания от тва чудо:)
ето още WIPs
stage 3
and stage 4
после пак:) има още страшно много работа:P _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 6:58 am Заглавие: |
|
|
тука става интересно .... харесва ми .. браво ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 9:46 pm Заглавие: |
|
|
айде още един стейдж:
stage 5
пооправих бебчо и малко разработих карантията по корема на майката. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 12:46 am Заглавие: |
|
|
Пъпна връв, maybe? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 2:14 am Заглавие: |
|
|
за пъпната връв още се чудя но най-вероятно ще я има:)
ето още един ъпдейт:
Стейдж 6:)
 _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 2:15 am Заглавие: |
|
|
за пъпната връв още се чудя но най-вероятно ще я има:)
ето още един ъпдейт:
Стейдж 6:)
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
Чудесно изпълнение, харесва ми да наблюдавам етапите на разработка, не бих си позволила публична интерпретация на личен кошмар от този тип;) само не мога да се стърпя да не отбележа, че майката винаги (или в 99%) от случаите доброволно и с удоволствие участва в зараждането на този кошмар;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 7:18 pm Заглавие: |
|
|
10х ама не разбрах последното, ако можеш да ми го обясниш малко по-просто как така доброволно и с удоволствие?.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 7:28 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | 10х ама не разбрах последното, ако можеш да ми го обясниш малко по-просто как така доброволно и с удоволствие?.. |
Да, обяснението е много кратко - правенето на бебета е свързано със секс, което е първо - удоволствие, а после - свършена работа по зачатието, така че, всяка една жена осъзнато влиза в ролята си на майка...някой и по 2-3 пъти даже, иначе - просто още на първата и хвръква главата - образно казано, и дотук с човечеството.;)
ПС. избягвам да публични интерпретация на подобен род теми, но ми се струваше доста катастрофичен образа на майката и детето, имах нужда да внеса малко позитивна нотка;))
finito! po tazi tema ot men;))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivkata

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 8:35 pm Заглавие: |
|
|
abe tia gqrdi...........mi ne sa dobre! muskuli sa se edno, mi ne jlezi, senkite deto otivat do kliuchicite ne sa taka bash
Inache e koshmarno, naistina |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: |
Да, обяснението е много кратко - правенето на бебета е свързано със секс, което е първо - удоволствие, а после - свършена работа по зачатието, така че, всяка една жена осъзнато влиза в ролята си на майка...някой и по 2-3 пъти даже, иначе - просто още на първата и хвръква главата - образно казано, и дотук с човечеството.;)
ПС. избягвам да публични интерпретация на подобен род теми, но ми се струваше доста катастрофичен образа на майката и детето, имах нужда да внеса малко позитивна нотка;))
finito! po tazi tema ot men;))) |
ахамз ясно разбрах те вече:) права си и предполагам че си усетила че аз разглеждам малко по-различен аспект от темата:))
ама както и да е, стига дискусии относно удоволствието, тука говорим за кошмари _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 10:55 pm Заглавие: |
|
|
Vsi4ko e 4udesno - ideqta e dobra - no smqtam 4e bi mogla da se onagledi po po-dobar na4in! kakto e sega izglejda 4e e fragment ot po-golqma kompoziciq. Ne e t'va! Ne zadalbavai sas detail na tolkova ranen etap. Nameri optimalniq variant na kompoziciqta. Nameri rakursa koito 6te zasili vazdeistvieto! Napravi telata po-krivi. Maikata prili4a na razporena naduvaema kukla! Tatkoto dolu se gubi - nqma go! Za men trqbda da po4ne6 otna4alo, kato izpolzva6 za usnova tova koeto ve4e si napravil!
PS. Bebetata imat papna vrav!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 1:29 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Vsi4ko e 4udesno - ideqta e dobra - no smqtam 4e bi mogla da se onagledi po po-dobar na4in! kakto e sega izglejda 4e e fragment ot po-golqma kompoziciq. Ne e t'va! Ne zadalbavai sas detail na tolkova ranen etap. Nameri optimalniq variant na kompoziciqta. Nameri rakursa koito 6te zasili vazdeistvieto! Napravi telata po-krivi. Maikata prili4a na razporena naduvaema kukla! Tatkoto dolu se gubi - nqma go! Za men trqbda da po4ne6 otna4alo, kato izpolzva6 za usnova tova koeto ve4e si napravil!
PS. Bebetata imat papna vrav!!! |
за доста от нещата имаш право, но като за начало няма да успея да свърша в срок ако започна нова работа, освен това наистина съм страшно напрегнат в момента и за онагледяването просто се иска време и работа за да стана по-добър. неможе вс, от раз. Незнам дали си прав за това че прилича на фрагмент от по-голяма работа, по този начин я почувствах композицията и така я нарисувах.. вероятно след време ще ми дойде по-добра идея но засега е това. ще видим какво ще излезе накрая, телата няма да ги променям, татко незнам къде си видял, ама онова долу е главата на майката на която като цяло не обръщам особено внимание, но както и да е, каквото мисля ще се опитам да го направя.
айде със здраве и мерси за съветите:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 8:22 pm Заглавие: |
|
|
ajde pak WIP:
stage 7
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 8:33 pm Заглавие: |
|
|
ммм става все по изгоряло,внимавай да не стигнеш до черно и бяло ь)))
малко повече цвет от другите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 6:12 am Заглавие: |
|
|
gb написа: | ммм става все по изгоряло,внимавай да не стигнеш до черно и бяло ь)))
малко повече цвет от другите. |
абе немога да схвана точно как да си работя проекта... до оня ден вс беше точно изапочнах да го гледам на различни монитори и ми изглежда че всички монитори освен моя са доста по-светли и видях уйасяващи за мен неща... малко си поизсветлих монитора и пообработих проекта за да бъде подходящ за по светъл монитор, но предполагам че на тъмен сега изглежда доста прегоряло.... ако някой има съвет за това моля..:)
бтв ГБ, като гледах нещата на други монитори и сега от мяоя, мисля че и твоя монитор е тъмничък... хубаво би било да погледнеш твоята работа на друг скрийн:) ако знаеш как да се оправя с проблема казвай че няма време вече:) хехех _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|