Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 1:22 pm Заглавие: кожени корици на книги |
|
|
Това на ръка ли го правят (понеже не ми мяза много на векторна работа) ?
http://www.weitzcoleman.com/whatsnew.htm _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 5:15 pm Заглавие: |
|
|
По принцип може векторни неща да се гравират на кожа по такъв начин. На портофеили например. Не знам обаче как го правят технически, с каква машина и тн... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Ммммм не съм си задал корекнто въпроса тогава.
Пример - хора които правят ювелирни орнаменти по някои предмети го правят на ръка.
Това че на машина е правено то е ясно :)
И че е минало през векторна програма за да излезе към некво експониращо ли де да знам устройство също съм убеден.
Въпроса ми е за школовката - тез неща с молива ли ги почват или заклет iLLюстраторждия джитка орнаменти до припадък.... понеже ми се струва че това бие малко по-на ръчна подготовка... за България не знам дали се правят книги по такъв начин ама тези в сайта са се скъсали.... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 2:44 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | заклет iLLюстраторждия |
Сакън!!! :)
Има няколко варианта.
Единия е да си направиш един арсенал от орнаменти които да сглобяваш (и дялкаш след това) по-сложни орнаменти. Другия е да си направиш дизайните на хартия първо, просто за да гледаш как "текат" кривите докато ги правиш в Корел :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|