Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
raf

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 11:58 am Заглавие: Eksperiment |
|
|
Eto edin moi eksperiment - ne e dovarcheno - ima ochte nechta da se pipnat,no bih iskal da 4uia mnenieto VI!Blagodaria!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Само дето не казваш експеримент за какво е това :) Както и да е, като модел е готино мисля. Само очичките май са малко малки, колкото дупките на нуса ми изглеждат.
Зависи и какъв материал гониш. Пласмаса ли... не знам.
Като светлина е малко тъмно.
А това синьто какво трява да е? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 8:01 pm Заглавие: |
|
|
A zashto ima 4 dupki na zurlata. ne triabva li da sa 2 - ili tova shte e niakakva solnitza ili neshto takova. makar 4e na "prase-kasi4ka" prili4a. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 12:53 pm Заглавие: |
|
|
честно казано на мене хич не ми харесва... формите са прекалено разплути и недодялани, зурлата е доста зле, а през дупката за парите можеш цяла пачка да прекараш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 2:25 pm Заглавие: |
|
|
ami chovek .. ako ti e purvi model .. predpolagam e OK .. no inak .. hich ne izglejda dobre .. kakto kaza stefan .. dosta ''razplut'' izglejda .. lichno na men kato zle modelirano neshto ot glina mi stoi ..
otvora za monetite naistina e ogromen .. ( ako tova e otvor za moneti )
chudq se zashto e s 4X dupki na zurlata .. :)
razbira se tezi neshta otpadat ako celta ti ne e bila da postignesh imenno tova .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 7:12 pm Заглавие: |
|
|
mene mi haresva natpisa softimage |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 2:04 pm Заглавие: mnenie |
|
|
Ami po povod na dupkite na zurlata moga da kaja- DIZAINERSKO RECHENIE (zachto triabva da sa dve?)! A za razplutosta mu-tova beche celta- vsepak e prase ! A kakvo po gotino prase ,koeto e ogromno - ima meseichta po nego, a e kasi4ka. Golamoto prase e znak za plodorodie ! Kasi4kata za kakvo se izpolzva za da se palni s pari! Simvol na plodorodieto ot dale4ni vremena (istoria na izkustvoto) sa golemite i oedreni figuri! Blagoadria Vi za mneniata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 2:09 pm Заглавие: |
|
|
A moje i da se tarsi za edna Kasi4ka i po dostoverna i naturopodobna forma, no az sam go stiliziral-ne sam gonil natura. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
trick_979
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 7:42 pm Заглавие: |
|
|
ee kakwo filosofsko obiasnenie na neshtata samo...ti mai si sbyrkal profesiata Rafi:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simo
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 1:35 pm Заглавие: |
|
|
ha ha kato kaza solnica mi napomnq kakva imashe bivshiq mi sakvartirant v obshtejitieto :) Predstavete si nai malkoto burkan4e gor4ica s izrqzana svastika na kapaka :) _________________ Render your imagination |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|