Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mexx
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Mi mislia, che ti trebva oshte dosta praktika.
Zabeliazah da imash idei, obache si na nivo, v koeto ti e malko trudno da gi osashtestvish po nai-dobria nachin
Osobenno nablegni na rabotata s fontovete. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mexx
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 7:12 pm Заглавие: mdaa |
|
|
bez da iskam wlqzoh w nqkakyw lichen dialog s love.hate posredstwom edin buton <belejki>. ta shte go pomolq da gi premesti kydeto im e mqstoto. za da moga da kaja oshte neshto.
<<-->> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Входящи :: Съобщение
От: mexx
До: LoveHate
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 3:32 pm
Заглавие: >
praktika kazwash :0 wsyshtnost pet i polovina godini ne stigat
shte mopislq za fonts use koito prawq
na koeto az otgovorih, che si mislia, che za 5 1/2 godini portfolioto triabva da e znachitelno po golemo. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 4:58 pm Заглавие: |
|
|
tia hora ne ti li se syrdiat che im publikuvash adresite i telefonite ot kartichkite? :))))
primerno http://www.differentstudio.com/desire/nade.html
ili ti plashtat za reklama??? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 5:15 pm Заглавие: |
|
|
bah mamau pi4 5 godini polowina, bria az tria sa 4uwstwam genii stom za 2 godini i 2 meseca para twa det sa breee. predi 2 godinki i polowina kazi re4i za prw put pusnah komp.urraaaaaaa AZ SAM GENIIIIIIIII
A SA SERIOZNO STOM LH TE NARITA ZA FONTOWETE IMA OSNOWANIE MEN NE WEDNUZ MI E TRESKA KASKATA AZ OBIKNOWENO SI IZMAM BELEZKA. I DA TI KAZA HI$ NE SE OBIZDAM.
Последната промяна е направена от Гост на Чет Апр 03, 2003 5:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 5:16 pm Заглавие: Бе то и за това трябва да й се сърдят! |
|
|
FOTO
KARTS
GRAFIK
['foutou]
1. разг. съкр. от photograph
2. n снимка
3. v фотографирам
GRAPHICAL arts изобразителни изкуства
2. диаграмен, чертежен
3. писмен
GRAPHICAL symbol писмен знак
GRAPHICAL error правописна грешка
4. жив, нагледен, картинен, живописен
5. писмен (за минерал)
GRAPHICAL graphite писмен графит
Последната промяна е направена от RG® на Вто Апр 08, 2003 5:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 6:01 pm Заглавие: |
|
|
RG® ne sym typa, znam kvo znachi carTs. i drugite neshta gi znam, angliiskia ne mi e na tolkova nisko nivo.
obache visitnite kartichki sa za lichna upotreba, t.e. toia deto si gi e porychal gi dava samo na horata koito iska da go nameriat, ne na vseki sreshtnat. a onzi site mojeda se kaje che se gleda ot vseki sreshtnat, koito moje i da e psihopat i da zvyni i da pritesniava horata. nali?
principno e taka... spored men.
ama moje li skromnoto mi mnenie da byde chuto tam gore... huh _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 6:07 pm Заглавие: Еее... |
|
|
Постът ми си имаше заглавие.
А на теб - Успех в TUM! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 6:11 pm Заглавие: |
|
|
e to mnogo skrito tva zaglavie, ne go vidiah...
TUM kvo obshto ima? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mexx
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 7:59 pm Заглавие: za wsekigo po neshto |
|
|
Tykmo si misleh, che jelanieto mi da poeshibicioniram nqma da byde izjiwqno i eto gi i replikite. Drago mi e, no uwi, te zasqgat predimno stranichni, i za men neznachitelni, strani ot rabotite, koito predstawqm.
Da, poweritelni sa lichnite danni na klienta i zloupotrebi s tqh ot nedoborsywestni wrediteli bi mogla da byde izwyrshena izhojdaiki ot sekciqta s taka narechenite 'karts'. Dumata izwejdam ot bylgarskata 'wizitna kartichka' i q prilagam pod formata na personalen jargon. S nego nqmam pretenciq da afishiram t.nar. perfekten angliiski i se nadqwah na malko poweche chuwstwo za humor ot strana na razglejdashtite. Towa, koeto me kara da publikuwam lichna informaciq e leko idealistichnata wqra, che q pokazwam na hora, koito shte gledat design, a nqma da tyrsqt telefonni nomera za spam.
'Foto' i 'grafik' proizneseni edna sled druga sa wsyshtnost 'photographic'. W sluchaq izhojdam ot ubejdenieto, che fotografiqta i grafikata sa neshto wzaimno swyrazno. I ako 'foto' izrazqwa tipichnata asociaciq za dejnost sled kato sme widqli golqma reklama 'фото', to s 'grafik' obiknoweno narichame neshtata ot grafichniq dizain /e moje i do a. Durer da otidem pri edin po-dylbok razmisyl/. Dali snimam ili e porednata wizitka :) podhojdam kompozicionno po shoden nachin. Izrazqwam mnenieto, che dali prawish plakat, broshurka ili prosto wizitna kartichka ne sldwa da wliiqe, omalowajawa i shablonizira kompoziciqta.
Love.hate e izkluchitelno praw, podseshtaiki me, che za pet godini, ta daje i polowina :), bi sledwalo da si naprawil mnogo poweche shtom kandidatstwash za rang wyw forum kato tozi. Porazrowih se iz lichnite si arhiwi i namerih dopylneniq, koito moje da se widqt sled update-a na predstawqneto mi. Prozrql e, che imena na fonts, izkluchaq nai-lubimite 10, ne pomnq. Pri potbora im razchitam na intuiciq i uset.
Praktikata i opityt, za koito goworq se bazirat predimno na team work ekipi, pri koito krainiqt produkt e sywmestno delo i schitam za kraino nekorektno da gi predstawqm za moi edinstweni dizainerski resheniq. Eto zashto podchertawam, che stranicite ot pc mania predstawqt lichnoto mi wijdane za konkretnata igra, kym koeto neizmenno prisystwat elementi ot maketa, delo na celiq ni ekip.
Shte mi prostite mnogoslowieto, no wqrwam, che to se iziskwa pri podoben rod kandidatstwane /podbudeno u men ot edin grafilqsal kolega/, kydeto hora s razlihni idei i podhori pri predstawqneto im se sybirat, za gi spodelqt.
Towa beshe.
<<-->> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 8:14 pm Заглавие: и моето мнение скромно:-) |
|
|
Имаш приятни и идейни неща, но и моята забележка:-) е към шрифтовете, специално на визитките!
May the force be with you:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mexx
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 1:35 pm Заглавие: eh tiq shriftowe, eh tiq wizitki |
|
|
wizitkite sa na hora, koito poznawam [dobre] i mo moq skromna precenka wseki shrift se wryzwa s choweka, za koito e prilojen. sled ednosedmichniq mi prestoi pred wratite na gtafila, obache, zapochwa da se prokradwa misylta dali psihologizaciqta na wiziqta ne e razwalena ot neumesren use na fonts. az twyrdo zastawam zad izbora na wseki edin ot tqh, kato towa ne izkluchwa da priema konkretni mneniq i preporyki.
<<-->> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Da beee.........:)))) aman _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 3:26 pm Заглавие: |
|
|
ami edinstvenata idea koiato mi haresa e ROZA MIKOVA (ideata), realizaciata e pochti dobre, moje mnoo po - dobre ako promenish sriftovete, positiona, siza... drugite raboti sa dosta slabi i za 5 godini ne si naprednal mnogo, ako moje da se govori za niakuf progres...rabotite izglejdat napraveni za edin sledobed... i kakto e prikazkata vuv WCIII - MORE WORK! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mexx
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 5:04 pm Заглавие: kwo da wi kaja... |
|
|
towa sa raboti praweni predi 3 godini. ottogawa ne sym prawila toq prelesten grafichen produkt. prodyljawam da chakam po-konkretni mneniq zashto i kakwo tochno kuca na tiq kuci raboti. mai nikoi ne si e naprawil truda da mi prochete slovoto ili ako se lyja to nikoi ne e wniknal w nego.
wsyshtnost, pred wratite na grafila ne e zle - gledash, nabludawash i slushash kwo si goworqt drugite. do momenta edinstweniqt bonus ot prebiwawaneto mi tuk e web-napredyka, koito prawq w sobstwenite si ochi. s koeto si obqsnqwam zashto doidoh, no ne sym sigurna ima li za kakwo da ostana. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | no ne sym sigurna ima li za kakwo da ostana. |
е ние са кво? да те убедим колко ще да ти е хубаво тука ли?
аре да те помоля да избягваш подобни изззказванияя а?
ако щеш стой. загубата едва ли ще е моя. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 5:10 pm Заглавие: Re: kwo da wi kaja... |
|
|
mexx написа: | towa sa raboti praweni predi 3 godini. ottogawa ne sym prawila toq prelesten grafichen produkt. prodyljawam da chakam po-konkretni mneniq zashto i kakwo tochno kuca na tiq kuci raboti. mai nikoi ne si e naprawil truda da mi prochete slovoto ili ako se lyja to nikoi ne e wniknal w nego.
wsyshtnost, pred wratite na grafila ne e zle - gledash, nabludawash i slushash kwo si goworqt drugite. do momenta edinstweniqt bonus ot prebiwawaneto mi tuk e web-napredyka, koito prawq w sobstwenite si ochi. s koeto si obqsnqwam zashto doidoh, no ne sym sigurna ima li za kakwo da ostana. |
мдам - още един синдром на непризнат авторитет...
ако наистина за 1 седмица си разгледала форума, сравнила си работите на имплант, лофе хате и т.н. с твойте... за "уеб напреъка" си погледнала кво правят БАД, Тин и Снаки... и пак не виждаш смисъл да седиш тука - аз още по малко пък виждам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mexx
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
spodelqm edinstweno dushewnosto si systoqnie. ili po-tochno razsyjdawam na glas. no ne moga da skriq leko razocharowanie ot ednostranen podhod. moga da dam i interpretaciq na dumite si ot astrologichna gledna tochka s nalichie na tri lyva, koeto e malko nepriqtno da ti stoi na krehkite ramene. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|