Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:05 pm Заглавие: :) (beware- too much images) |
|
|
ми от доста време не съм поствал нищо и реших да покажа некой скици,опити и глупости дет съм правил наскоро
тука рисувани с таблета:
(need more practice) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ralica

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Заека, Заека! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:20 pm Заглавие: |
|
|
гууд! поствай по-често да се радвам ... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Определено радваш с тоя си пост. :) ЗАЕКААА!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:29 pm Заглавие: |
|
|
mnogo dobri neshta kakto vinagi _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:30 pm Заглавие: |
|
|
мноу гадно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
много са готини :) хареса ми заигравката със смайлито , която си вкарал тук там, както и мадамата с пистолета.. да не забравя и малкия пич с палмите... гот :) _________________ Обейд бай а пъг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 4:39 pm Заглавие: |
|
|
az puk mislq che e imalo edno copy paste na mesta .. nqkak mnogo cool neshta granichat s ich ne cool .. koeto e leko neobqsnimo .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | az puk mislq che e imalo edno copy paste na mesta .. nqkak mnogo cool neshta granichat s ich ne cool .. koeto e leko neobqsnimo .. |
обоснови се плийз :)
а за копи пейст само на две места е правено на картинката с мадамата с камшика дет е върху едно крийчърче(нямаше място да я нарисувам и треаше да я правя на дуг лист ) и главата на ангела беш друга в началото ъхъ ето как изглеждаше преди(прическата е мноо тъпа и я смених)
 _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
...vsushnost sum se obosnoval v predniq si post.. mnogo cool neshta do mnogo ne cool neshta .. ujasno razlichni kato stil .. i s edna duma poglejdam i si predstavqm dete koeto kopira na prozoreca prehapalo ezik ot usurdie ..
ami tova e .. ako ne sum prav proshtavai .. vsushnost vuobshte ne sum imal za cel da se zaqjdam se teb .. tolko me murzi che ne bih habil energiq za podobni zli zamisli ;) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ...vsushnost sum se obosnoval v predniq si post.. mnogo cool neshta do mnogo ne cool neshta .. ujasno razlichni kato stil .. i s edna duma poglejdam i si predstavqm dete koeto kopira na prozoreca prehapalo ezik ot usurdie.. |
що, бе, кво като са различни?
аз за работа рисувам едни неща, някакъв си там стил, а като рисувам за себе си- други, в друг стил, не винаги, но ги има тия разминавки
може и при него да е така, пък може и още да се търси някъде из многото стилове
все тая, важното е, че нещата стават все по-добри, другото идва с времето или с квот там идва _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
sho be nishto .. dai labavo .. vsushnost kakto kazah jiv i zdrav .. uspeh i prochie .. toi si znae kvo shto kak i za kvo .. men izlkiuchitelno slabo me interesuva .. GL .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ...vsushnost sum se obosnoval v predniq si post.. mnogo cool neshta do mnogo ne cool neshta .. ujasno razlichni kato stil .. i s edna duma poglejdam i si predstavqm dete koeto kopira na prozoreca prehapalo ezik ot usurdie ..
ami tova e .. ako ne sum prav proshtavai .. vsushnost vuobshte ne sum imal za cel da se zaqjdam se teb .. tolko me murzi che ne bih habil energiq za podobni zli zamisli ;) .. |
хмммм, да ясно сори не те бях разбрал в първия пост, нач не се заяждаш споко-ама аз ше обясня за какво става въпрос,к?
начи едното е обикновения начиn по който си рисувам(оная със снега,пича с готиният ботуш-дет другия не е завършен,оная с камшика,крилатия пич, заека, и човечето с палмите- все пак джаркам в леко манга стил :) ) и разработка на по-анимационен стил- тъй като имам поръчка да работя над един анимационен клип не мога да си почзволя да рисувам както обикновенно и треа да е по изчистено и не с толкова детайли затова започнах от горилаз към нещо по-обикновено ??? та т'ва е знам че не искаш да се разправяш или нещо и аз не искам, ама просто душа не ми даваше да те оставя с впечатлението за хлапето с езика(that's so not me I don't bite my tongue, I bite my nails!!!) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
>>> drazen > спок, той Ботеффф си е един такъв съмнителен тип :>
>>> има някой много гот типажи, ...само неможах да намеря малкия пич с палмите.....
а на онзи ангел крилата му не стоят изобщо добре, не са от пера а от нещо
друго с неизвестен произход.... или те са нарисувани с тебешир върху
асфалта отдолу ? _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 10:23 pm Заглавие: |
|
|
в/у крилата няма сянка за да бъдат на асфалта с тебешир ... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 11:00 pm Заглавие: |
|
|
хехехе :) I like ya guys значи за крилата- обърках ги и сега стоят не както трябва- спокойно не са с тебешир- просто го бях измислил като комиксов герой и мислех в началото на историята крилата му да се виждат като мираж или нещо подобно-зат'ва и не съм ги джаркал с молив???WTF? ми т'ва е за крилата- колкото до мойто мнение за тях- they suck :) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2006 5:22 pm Заглавие: |
|
|
DRAGON BALL!!!!! Браво, Ванка. Само тъй!!!
Ботеф, хич не си прав, друже, ама нека има и скептици:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2006 5:36 pm Заглавие: |
|
|
boreworm написа: | DRAGON BALL!!!!! Браво, Ванка. Само тъй!!!
Ботеф, хич не си прав, друже, ама нека има и скептици:) |
eeh beh si obeshtal da ne vsqvam smut poveche .. :)
ami sory man .. skeptik sum .. nemoga da povqrvam che moje na edno mqsto da sushtestvuva tolkova nesigurna liniq i otkroveno kofti neshta s baq cool drugi .. tolkoz ..
kazah pedese posta nagore che ako ne sum prav da proshtava choveka..
tova e forum i az si kazvam kvo mislq po vuprosa .. i naistina nishto lichno :)
natam sum pass .. gl .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2006 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Хубу, ве. Никой не те напада. Просто наистина не си прав. Сичко е наред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2006 5:58 pm Заглавие: |
|
|
На едно друго място ти бях казала, че още трябва да търсиш стила си, защото от тук от там наднича по някой познат вече стил... но е истина и това, че всъщност винаги ти разпознавам рисунките:) А и лицата си ги рисуваш по собствен начин! За заека казах, че е супер - сега и ангела ми харесва много! Мен не ме притеснява толкова, че крилата му не са с пера :) по-скоро това, че си искал да изглеждат по-различни и така малко се късат от рисунака на ангела...
А относно стиловете - всеки минава по пътя на прерсиуването и "придържането" към някой стил, който си харесва - в това няма нишо лошо;) По-важното е че нещата са наистина много добри! И не мисля, че стилово се различават едно от друго... успех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|