Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killz

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 5:42 pm Заглавие: Представяне 3D |
|
|
Слагам тук , 2 от последните неща които направих . Идеята главно беше да се докарат текстурите , нещо за което не съм много сигурен дали упях да постигна.
Оделно ще направя и представяне за 2D .
Имам един въпрос : .avi файлове как мога да кача? Има ли ограничение за рамера?
[/img]
 _________________ Things must be good for the soul , not for the ego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 3:37 am Заглавие: |
|
|
бе, да си призная - не отбирам мноу от 3Д - ама, достатъчно за да мога да кажа, че сичките теа текстури са яко наслагани без мисъл кое с кое се блъска или си отива. се едно - къде-квото намерил текстура и, айде! - `давай да го пльокна и т`ва тука...` |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 3:41 am Заглавие: |
|
|
абе, струва ми се, че би трябвало да грее слънце по теа стени и пльочки, ама - фенерите светят ли?... щото, така ми се струва... сенките около тях, ич не вървят да са там, ако светят... мдам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 11:43 am Заглавие: |
|
|
Много бъмп, много нещо-много текстури сцена не правят, по друг начин не знам как да го кажа, не е осветено както трябва и липсва каквото и да е замърсяване на местата кадето трябва да го има - ъгли, фуги etc.... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Ima prekaleno silen i ednoobrazen Bump nawsyakude. UV-tata ti stretchwat tuka-tam.
Ako namalish/izklyuchish Bump mapite, oprawish stretchowete, i porisuwash na ruka wurhu diffuse mapowete za da gi naprawish po-malko sterilni, shte se poluchi mnogo po-dobre. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 1:57 am Заглавие: |
|
|
хъмм то съвтите които ти казаха хората за текстурите всичките са правилни но според мене трябва да потренираш и осветление....
на обикновенни сиви материали в началото. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|