Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
goshun
|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 11:49 pm Заглавие: 2Д Конкурс: goshun - Куче |
|
|
Ето тука една наистина бърза скица.
Наричат го Куче. Що ли? Щото е най добрия приятел на човека. Превозва около 50 човека наведнъж. По принцип е мързеливо същество ама като се наложи развива добра скорост. Има лошия навик да откача и в редките случаи, в които това се е случвало е изтрепвало всички пасажери. Може да преодолява всякакви разстояния терени или препятствия, когато се налага затрива всяка възникнала опасност била тя въодушевена или не. Най опасното му оръжие са отровните газове които изпуска и отпред и отзад. А, и не на последно място, по принцип то е безсмъртно. _________________ Аз съм луд, а ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goshun
|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 10:25 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за купищата отговори които получих. Наистина умеете да насърчавате човек да работи и затова пращам картинката вече в цветове на един начален стадий.
 _________________ Аз съм луд, а ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 2:26 pm Заглавие: |
|
|
>>> ае идеята за ненормално превозно животно ми харесва, но засега
това не си личи > може би защото е все още в ранен стадий...
може да сложиш някакви по-специални ездитни приспособения с цел
да контролират неочакваните му луди изблици или там как се пише :>
>>> тва може да стане много якоригинално животно > успех! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goshun
|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Ето тук още малко прогрес по работата...надявам се да има поне мъничка стойност... _________________ Аз съм луд, а ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chr

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 10:40 pm Заглавие: |
|
|
az sledq triida s golqm interes
da ne te pritesnqva bezkomentarieto ;)
hmm... a ako trqbva da po pokritikuvam tova kafqvo neshto ne mi haresva kak stoi ama sigorno e zaradi fona ,ako iskash poigrai si malko s cvetovete dokato oshte ne si zadolbuchil napylno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reality defining fox
Регистриран на: 04 Яну 2006 Мнения: 93 Местожителство: Pod krivata kru6a
|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 11:06 am Заглавие: |
|
|
Малко малко ми изглежда за 50 човека... Седлото, дето си му сложил на гърба, го смалява, щот хората сравняват с видяното, и понеже седлото изглежда що годе нормално, в смисъл, като тия, дето се слагат на конете, и тва променя представата за мащаба.
Ако наистина искаш да изглежда все едно пренася по 50 човека, сложи му нещо като седалки на автобус. Примерно.
Айде успех, кефи ме лудешкия поглед в очите му. ^_____^ _________________ Nqma me za dulgo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goshun
|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 11:52 am Заглавие: |
|
|
Ами какво да кажа...в процеса на работа реших малко да поизменя концепцията на животното и няма да пренася 50 човека. Надявам се да не нарушавам някакви правила и в близките дни ще постна истинските характеристики на това ездитно животно.
А относно цветовете - те наистина ще бъдат променени - и то главно във фона.
Благодаря ви за препоръките и критиките и се надявам да получа още полезни такива. _________________ Аз съм луд, а ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|