Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 12:43 pm Заглавие: Проект Royal Bay |
|
|
Здравейте,
от отдавна нищо не съм пускал, но ето че забих в 12 глуха и малко мнения ще ми дойдат много добре.
Тук е проектчето
Трябва да Ви създава смесени чувства, хем на нещо морско и релаксиращо .. хем на нещо по-така аристократично ли .. и аз незнам как да се изразя .. малко по царско. Ама незнам дали сега има такъв ефетк ... много ще се радвам на коментари, менения и препоръки, че така зацилких пък dead end`a е близо. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 4:43 pm Заглавие: |
|
|
kofti che naposleduk vse kritikuvam ama kakvo da pravq :(
- glowa gore na logoto imash cherno vutre ili e ot dropshadw-a ama stoi vmesto izkrqshto - zacapano
- jultiq floralen ornament v lqvo gore vliza nqkak stranno v beliq
- vyv vizualizaciqta na sgradata ima edna mnogo nepriqtna liniq v dqsnata chast dolu koqto stoi kato losh montaj
- fona otzad stoi zacapano vmesto lazurno osobenno v dqsnata si chast. kofti kompresiq na horizonta - golemi nepriqtni pixeli
- bqlata ramka v kareto s menuto ne e s ednakva debelina
- lqvoto podravnqvane na menuto na tozi otstup e nelogichno sprqmo otstupa na buletite v contenta.
- detaila ot rapan deto izliza ot lqvata chast na content kareto mnogo trudno se razbira kakvo e
- bqlata ramka na newsletter kareto ne e s debelinata na drugite
- cherniq text vurhu tumniq fon na latest news mnogo mrachno stoi
- ornamenta vyv footera ne mi haresva i dqsno i lqvo ne e podravnen po vertikala
tova na pruv pogled i samo kato formalni greshki.
kato cqlo ne mi haresva. stoi mi razdrobeno i hich ne mi nosi "aristokratichno" i "po taka". _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 4:46 pm Заглавие: |
|
|
като посока в която си тръгнал е добре. като изпълнение е грубо. винетчестите елементи са безразборно и не място поставени (тези жълтите отгоре направо ги махни) нямаш баланс на елементите, текстовете в полетата не са четливи а горния син градиент си го дялал с теслата. Трябва да пипнеш по елегантно и с повече внимание кам всеки един отделен елемент. Разгледай повечко гъзарски сайтове из нета и скъпи модни и интериорни списания. Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 5:48 pm Заглавие: |
|
|
mdam ... i dvamata ste pravi .. za sajelenie ... t.e. za moe sajelenie
pipi malko primrni saitove nqma da mi doidat zle :), i taka .. na bachakane i shte pusna pak da kajete che mnogo ne mi e sila tozi stil ..
mersi za komentarite ..ako nqkoi drug iska da kaje oshte neshto, da go pravi :) _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 12:56 am Заглавие: |
|
|
Линка не се отваря :) _________________ be good! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 12:59 am Заглавие: |
|
|
ami da .. nikoi ne dade menie dalgo vreme i az go mahnah. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|