Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zmei Gorianin

Регистриран на: 12 Мар 2003 Мнения: 7 Местожителство: Vdun Gorite Tilileiski
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Не е много хубаво само журито да избира победителите, а Userite да нямат никакъв глас. И не защото се съмнявам в безпристрастността или професионализма на журито (опазил ме Бог;) ) а защото в този случай, хората, направили моделите, които журито не оцени, няма да добият НИКАКВА представа дали и колко модела им се харесва. А когато гласуват повече хора от 100 човека 2 да гласуват за теб ти е ясно що за 3D майстор си:). Пък нека от финалните 3 журито да избере победителя... _________________ Bury me in velvet dream
Lest I unduly wake |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Ехоо? Никой ли не видя темата с гласуването? Според мен в този конкурс потребителите имахме прекалено голяма роля - избирането на Финалната тройка, от която журито ще избере победител. Аз лично съм против гласуване на потребителите, защото да искаш безпристрастност от 3-4 души жури е трудно, но да искаш от 100 души потребители си е направо невъзможно... Пък и няма какво да се лъжем, голяма част от нас, които избрахме Финалистите, нямат никаква идея от 3D... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:23 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Пък и няма какво да се лъжем, голяма част от нас, които избрахме Финалистите, нямат никаква идея от 3D... |
Basi ne mislq 4e tova e problem: v kraina smetka konkursa ne e "vijte kolko trudno sym go napravil", a vajnoto e na finala da ima qka kartinka. V tozi smisyl e polezno da se gleda ot hora, koito ne razbirat ot 3D. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:23 pm Заглавие: |
|
|
morgoth: ne znam chovek v kraina smetka vash si e foruma precenete si vie. Tva e moito mnenie i shtom horata se kefiat drug da vzima reshenia vmesto tiah (chesto nabliudavano iavlenie v bg) neka taka da bude!
ne iskam da vi obijdam estestveno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
да де, ovendelon, съвсем прав си, аз просто не можах да напиша точно каквото исках - имах предвид не само 3Д ами изобщо графика, вкус, оценяване на обективни ценности - осветление, композиция, ала-бала...
oza: Абе правилата на конкурсите не се определят от форумджиите, ами от спонсорите, както те си решат така е, все пак вадят пари от джоба си... Който е навит да организира конкурс може да го направи абсолютно свободно и независимо, никой няма да му се бърка, каквито и правила да измисли...
А иначе гласуването на потребителите може да е толкова субективно, че да лиши от шанс някоя наистина добра работа, само защото "не е на наш човек" или защото потребителите не са оценили адекватно работата, защото по принцип идея си нямат от темата на конкурса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Ехоо? Никой ли не видя темата с гласуването? |
mislja che mestojitelstwoto na Zmei Gorianin moje da se
prieme kato oprawdanie za izkazwaneto mu ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Bre hora stiga s teia gluposti !!!! Iskate li takiva kato mene da imat rolia v oceniavaneto na rabotite vi ???
Ostavete horata deto znaiat za kakvo stava duma da si svarshat rabotata, pak publikata da pliaska, na neia tva i e zadachata. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 2:30 pm Заглавие: |
|
|
LH, ne dade bash podhodiashtiq primer:)S takivata kat teb - al lichno bih iskal ti da mi oceniavash rabotite:)
Inache reshenieto za sledvashtiq konkurs da ima samo juri e finalno i tvurdo.Ocenkata na horata moje da se vidi po mnogo drugi nachini koito ne vliqqt subektivno na rezultata i oceniavaneto - vuv wip foruma,vuv sledvashto konkursa obsujdane na vsiaka konkretna rabota vuv 3d/compositing i tn i tn.Ne me razbiraite pogreshno - ne kazvam nishto losho za zavurshiloto glasuvane, v troikata vliazoha neshtata koito tam im beshe miastoto:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Защо не направите една награда на "публиката"/userite/ - та да решите "проблема".
Наградата може да е символична :) _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Защо не направите една награда на "публиката"/userite/ - та да решите "проблема".
Наградата може да е символична :) |
Ami da, tova e nai-malkiq problem:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|