Graphilla.com :: Преглед на тема - ок ето и от мен малко 2д и 3д

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ок ето и от мен малко 2д и 3д

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 1:10 pm    Заглавие: ок ето и от мен малко 2д и 3д Отговорете с цитат

и това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

опа хаха това го бях забравил тоя дракон е правен първо на MAYA после и на ZBrush ама ми писна и както виждате е недоражен :)ок това беше от мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дюде покажи ако имаш още 2д-та. Там ми изглежда, че ти е повече силата. Интересно ми е да видя още работи.
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е ами то нямам много заштото съвсем на скоро си взех Таблета обаче можеш да видиш в 3д конкурса там сум сложил две работи вупреки че са само бурзи Concepty
Върнете се в началото
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Маймунът чупи кексове.
Rotorblade

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gorilata kefi mnogo!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bicubic

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome!
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E hora mnogo vi blagodaria za polojitelnite reakcii.I bes tova niamam kvo da pravia vzeh i slojih i tozi concept na FANTASY CREATURA ot 3d kokursa koito napravihpredi polovin chas :) vupreki che ne e mnogo zavurshen de.
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

opa kak stana tova s razmera si niamam nikakva predstava ako niakoi znae da mi go obiasni che po nagore niamashe takiva defekti :)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wel.com
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 11:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hubavi raboti!!! Welcome, no 6te trqbva o6te da vidim. Ima6 li ne6to zavar6eno, kompoziciika ili conceptce?
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

O neee Strahotnooooo napravo sled tolkova polojitlni otzivi osobenno poslednia koito cenia mnogo na.Svetlin Velinov.Shte vzema i shte narisuvam neshto koeto da mi otneme poveche ot 1 chas kakto obiknovenno i shte go sloja sled niakoi den tuk.....Obiasnenie za radostta mi e che as sum na 17 godini i faktut che veche dokazali se hudojnici ne mi se issmiaha e napravo prekrasno.ahum Blagodaria vi pak
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети