Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 12:23 pm Заглавие: Дипляна Настилки |
|
|
Текста е примерен, чакам го, оттам насетне изображенията ще се разместват взависимост от него.
Малко по-голямо от А5 в сгънато състояние.
 _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 1:11 pm Заглавие: |
|
|
не е лошо Михайлов, не е лошо... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло - добре
имам обаче няколко забележки
"показалците" на паркета и на мокета с тия заоблени ъгли се късат от общата форма с прави ъгли. На мен направо ми се набиха в очите от първия път
И шрифта на заглавията- аз бих го сменил с подобен - това Л на ламинат не стои добре
Също и за заглавията - мокети и ламинат изглеждат подравнени с края на текстовото каре. А подова керамика стърчи наникъде
Знам, че е в средата, но поради факта, че тежеста е в другия край на проекта това не се забелязва. Аз лично бих го подравнил с тестовия блок _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 2:08 pm Заглавие: |
|
|
prednata stranitza s taka slozeno logoto na siv fon ne mi dopada, zashtoto samoto to e sivo, a i vutre nqmash analogichno podrezdane na plutni fonove.....moze da prerabotish tazi stranitza samo sus snimka i logoto nqkude i imash edni minavashti poluprozrachni beli poleta na drugi mesta. moze takova da izpolzvash i na prednata stranitza.
vutre ima edni fonovi snimki zad teksta i malkite snimki...moze da gi blurnesh leko, ako iskash da probvash s useshtane za nqkakuv preden plan. nqkakvi takiva idei mi doidoha dokato go gledah sega. inache kato tzqlo e mnogo priqtno. uspeh _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Според мен текста трудно се чете _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Нанатам се лашкам
Хай Куалити
Текста още се бистри.... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 9:32 am Заглавие: |
|
|
golemite snimki sa po4ti skriti, a se vijda samo nai-nenujnata chast ot tiah. Izpolzvash razlichni dizaini za modelite na artikulite - na moketite nomerata vlizat navutre, a pri parketa - starchat. _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 10:53 am Заглавие: |
|
|
competition написа: | Izpolzvash razlichni dizaini za modelite na artikulite - na moketite nomerata vlizat navutre, a pri parketa - starchat. |
При сериите с мокетите ми се наложи да спестявам място (2-3 пъти повече са от другите артикули) а идеята в началото беше за всяка група да си има самостоятелна страница. В момента в който ги сложих обаче :/...
Обче ме подсети друго и сега се мятам да го оправям - на гранитогреса и на ламинирания паркет езичетата са различни.
Понеже на мене главата трудно ми увира смятам да запазя дзвъчките.
За бекграунда по-точно не можеше да го кажеш.
Всъщност проекта в сегашния показан вид е преди двойния нож. Тоест една рамка от около 5 мм съм я предвидил да падне. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:33 pm Заглавие: .... |
|
|
Zdrasti!
Nemojeh da se sturpya da ne si kaja mnenieto, koeto mai go pravya ryadko:) Az lichno smyatam che tiya fonovi blurnati snimki sa absolutno nenujni, texta, purvo che ne se vijda koi znae kvo ot tyah i vtoro texta ne se chete. Tezi etiketcheta na vsyaka mosra se cepyat ot cyalostniya dizain, samo tam si podhodil v tozi lubim ala web stil:)
Sushto mostrite bi moglo da sa v edna i sushta proporciya , da gi oednakvish kato golemina. I edno kardinalno reshenie napravi fona nyakakuv pluten ili s prelivka cvyat no da e tumen, tumno sivo, cherno ili kakvoto ti doide na surce. Mostri ot toya sort izpukvat mnogo po dobre na tumno. Dokato sega sedyat leko murlyavichki:)
Suvetvam te da ti e po monohromna palitrata ot cvetove a akcenta da sa snimkite.
Sushto moje texta da ne ti e taka ot kraia do krai a da e v dve koloni i tam kudeto imash izbroyavane s buleti da ima po golyamo megduredovo razstoyanie.
Po izchisteno i stegnato podhodi. A i logoto ne e losho, ne ka to te vodi kum stila, koito e nai podhodyasht.
aide uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:37 pm Заглавие: ... |
|
|
i kato e tumen fona texta da e byal, da ne slojish pod mostrite edna tumna fasha prosto:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 3:26 pm Заглавие: |
|
|
ммммм незнам доколко ще ми уври главата някой ден (дълъг, изтощителен и поглъщащ много дърва процес), но определно казаните неща повслияха по един или друг начин...за един по-добър дизайн дет се вика.
Понеже вече съм в сферата "на тъгъдък" с този проект ето последните версии на страните от дипляната
хай куалити
хай куалити _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
taka e po-dobre ot predi :)
poluprozrachnata biala fasha pod teksta vatre v diasno (gore) mojesh da ia mahnesh i da premestish teksta...na niakade.
vatre v liavo (gore) snimkata koiato reshesh na jivo ne stoi dobre.
adresa (otzad v liavo) mu mahni fashata. neka ostane na fona na moketa, kakto e zaglavieto na koricata.
Uspeh _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:53 pm Заглавие: |
|
|
без контури Михайлов...без контури! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:03 pm Заглавие: ... |
|
|
Ih nachi ne me slushash i tui to:)
tiya parketcheta deto si gi slojil vurhu parketena fasha ne e nikak dobre. Che i toya parket ot suvsem drug fason.
Ako ne na tumen fon pone na byal gi sloji tiya mostri be chovek. Vurhu tui bledo julto ne hubavo:) Cvetni kvadratcheta e dobre vurhu byalo, sivo ili cherno.
I ne mi e yasno zashto koricata ti e v edin tonove a vutreshnata v topli. Ne e li po dobre da sa pone cvetovo ednorodni.
Koricata snimkata ako bez da chetesh kakvo pishe shte reshi chovek che ide rech za ofis obzavejdane. Po dobre da e nyakakuv detail na kraka na stola.
Predi vreme se zanimavah s taya tematika, ta v obshti linii ot lichen opit ti govorya. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:16 pm Заглавие: |
|
|
За следващият път... :)
че този оляля... :))
ушната кал е обратнопропорционална на дизайнерското ниво така като гледам :)
Благодаря на всички за съдействието! _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|