Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 5:46 am Заглавие: Илюстрация и лейаут |
|
|
Значи задачата беше да направя илюстрация за земноводното рибарче, като в завършения вид трябва да присъства "реалистична" илюстрация на птичката, лого/символ и информацията за рибарчето.
Ще покажа и оригинална скица от която съм векторизирал когато се оправи хоуста ми ...
Ще ми е интересно да чуя коментари, забележки относно цялата работа. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 5:47 am Заглавие: |
|
|
пп: ... знам за опашката :( _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 11:31 am Заглавие: |
|
|
що ми се струва че виждам нещо като бийвъл на тази част с илюстрацията?
махни го и всичко ще е идеално според моите разбирания. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 11:42 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | що ми се струва че виждам нещо като бийвъл на тази част с илюстрацията? |
Или е сянка на карето с текста? :Р
Мен не ми харесва черния контур на пилето, пробвай без него? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 12:56 pm Заглавие: |
|
|
отгоре и от ляво по периферията ми се вижда осветено... май е бивъл, маскиран към дъното...? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 1:19 pm Заглавие: |
|
|
ubavka e trugnala da stava illustraciqta. men cherniq kontur mi haresva. ama sloji malko blqsuk v okoto che taka ne stoi. az lichno bih vkaral i malko kontrast pri polutonovete - saaaamo oshte malko za da ti doide povechko obem _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 5:13 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | отгоре и от ляво по периферията ми се вижда осветено... май е бивъл, маскиран към дъното...? |
Mdam ima neshto takova, pri men sushto izglejda "izpuknalo". _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Сакън :)
Това е смесица от черната сянка на бялото поле с текста и един лейър на небето който малко претупах. Ще го оправя :)
Без черния контур зад пилето прозира фона и не изглежда "реалистично".
пп: Това е скицата между другото: http://i13.photobucket.com/albums/a269/ByteSize/DSCF2379.jpg _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 11:22 pm Заглавие: |
|
|
не ме радва блъра ..не требе да е там според мен _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 9:07 am Заглавие: |
|
|
Блъра загатва околната среда на птицата, без да разсейва или да се бие със самата илюстрация. ...
Оценявам помоща ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 12:01 pm Заглавие: |
|
|
чудех се какво ме човърка неприятно и мисля е от циановото небе в съчетание с мръсно-зеленото
а и циановото небе е много близо до цвета на гарджето _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
na men produljava da ne mi haresva okoto. stoi mi kato che s edin material sys chovkata. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 4:52 pm Заглавие: |
|
|
пилето стои постно и странно. не се е получила добра комбинация от vector art и photo background. Ако намериш такова пиле на фото /дори и да не е в точната поза, но да е тази порода :) / ще стане цялата работа съществено по-добра. _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 6:05 pm Заглавие: |
|
|
nickyz написа: | Ако намериш такова пиле на фото /дори и да не е в точната поза, но да е тази порода :) / ще стане цялата работа съществено по-добра. |
:)
Номера е че трябва всичко сам да си правя...
Забравих го окото, наистина.
С фона ще видя какво мога да направя. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 6:44 pm Заглавие: |
|
|
nickyz написа: | ..... не се е получила добра комбинация от vector art и photo background. |
_________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Значи ще направя още няколко варианта с различен фон.
Това е само wip, като скица, но ще се радвам да чуя какво мислите. Да го доразвивам ли, или още варианти да пробвам?
Върховете ще са малко по пипнати, но пак ще бъдат максимално смепли, за да не се бият с предния план. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 8:33 pm Заглавие: |
|
|
ама ти сериозно ли?
предишния бкг. си е къде по-добре... прилича си на образователна илюстрация. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: |
предишния бкг. си е къде по-добре... прилича си на образователна илюстрация. |
Еми да. Обаче вече няколко човека ме нахраниха заради него и започвам да се чудя аз ли виждам или не виждам....
По принцип не ми е кеф като чета "не е добре(точка)" и трябва сам да се чудя какво ли може да не виждам или да съм пропуснал...
Нищо де, няма лошо да имам избор между два варианта :)
И е ясно че накрая ще угодя на себе си... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 12:12 pm Заглавие: |
|
|
според мен точно този бекграунд в момента ти е супер силен, направо го смазваш птичето, а и занам , че не гониш достоверност, ама зелена планина със заснежени върхове...?и аз съм виждала сняг август месец на Пирин ама...
според мен трябва да намериш някакъв среден вариант между двата бекграунда, предия и мен ме дразни с тоя блър, но пък тоя е толкова суров, че първия вече ми изгежда много по-добре _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 8:58 am Заглавие: |
|
|
spored men parviat backgraound sedi po-dobre
ima neshto v pileto, koeto ne mi dopada - hem ima opit za detajl, hem niakak toj ne e izveden dokraj
opredeleno kafiavoto na kloncheto drazni - mnogo e svetlo
bi stojalo dobre ako to potane kato siluet pochti kam cherno i bez detajli po nego, zashtoto sega se 'bie' s pileto
iarko zelenite planini sami po sebe si sa priatni, no spored men ne varshat rabota tuk - niama ia 'inoskazatelnostta' i 'zaigravkata' ot parvia variant |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|