Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:02 pm Заглавие: Ministerstvo na Culturata |
|
|
Noviq sait na Ministerstvo na Culturata. Reprodukciite gore se vrutkat. Ima ujasno mnogo content i vutreshni, zatova pokazvam samo front pageto.
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:26 pm Заглавие: |
|
|
вместо синьо, бих ползвал по топли цветове. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:40 pm Заглавие: |
|
|
svetul ili tumen fon? kolebaq se ot 2 dni i ne moga da resha :(
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Не разбирам връзката между горната навигация и лявата такава. Отляво нещо като поднавигация ли се явява? Като цяло дизайнът е доста стандартен, но като се има предвид съдържанието, върши работа. Аз лично също бих използвал по-топли цветове и тази шарка при търсенето не ми се връзва с останалия дизайн.
А за фоновете - на тъмния повече контрастира съдържанието, но е много мрачно излъчването. Аз лично гласувам за светъл фон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 7:23 pm Заглавие: |
|
|
харесвам, съгласен съм за топлите цветове и светлия фон ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Синьото е прекалено комерсиален цвят, не мисля, че пасва на тематиката. Наистина имаш нужда от по-топли цветове (съжалявам, че повтарям на другите коментарите). На светлия вариант ми харесва продължението на орнаментчето, но пък от друга страна сивото ми седи доста сухо. И аз искам да питам за навигацията - това отляво какво е?. Иначе като цяло сайтът е доста стандартен, но за сметка на това пипнат и изчистен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 2:01 pm Заглавие: |
|
|
ami znachi:
- za po toplite cvetove - po princip sym saglasen. za sujelenie ne moga da smenq sinioto generalno. v purvonachalnite varianti imashe vodesht cvqt zeleno i edin variant s ohra, no se sprqha na sinio. moga obache da go stoplq malko. mersi za saveta.
- za navigaciqta: toq sait ima BRUTALNO mnogo navigaciq. strukturata e adski uslojnena. lqvata navigaciq e kontekstna na gornata - tam e vtoroto nivo. 3/4/5 izizat v gornata chast na content chasta. abe vobshte slojno e s navigaciqta ama napravih seriozen research i ne mojah da namerq po dobur nachin sled dosta mislene.
- za fona: vse pak mislq da go ostavq tumen. organizira mi stranicata po dobre, makar che stoi po mrachno. shte pomislq oshte.
- za standatno: maaaaalki stupki :) razgledaite drugite saitove na durjavnata administraciq. sravnenie s tqh toq izglejda napravo nestandarten ;) celta na rabotata mi po tozi proekt e ne da bude nestandarten a po skoro dobre napraven standarten sys sobstveno izluchvane.
po princip rabotata sys "standartnoto" e dosta tunka. zabelqzvam naposleduk che se upotrebqva kato neshto opredeleno otricatelno, makar che ot vashte dumi ne go vzupriemam taka v sluchaq. chesto kato rabotq za po interesni klienti im predlagam 2 po "standartni" varianta i 1 "po- nestandarten". ha poznaite koi se vuzpirema po-dobre :) razbira se chast ot rabotata mi e da ubejdavam klienta v opredeleni predimstva na viziqta, no ponqkoga trqbva da se pravqt kompromisi i ot dvete strani. primer:
http://www.hungrywhale.com/wip/05_web_fr1.jpg
http://www.hungrywhale.com/wip/05_web_fr2.jpg
ha poznaite koi variant izbraha i koi smqtam che e po silen:) i tova vupreki che az se vodq za dosta ubeditelen orator. taka che.... :)
mersi na vsichki za mneniqta. ako nqkoi se seti oshte neshto da kazva :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Синьото е прекалено комерсиален цвят, не мисля, че пасва на тематиката. |
това е бисер. мда |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Апр 06, 2006 11:02 am Заглавие: |
|
|
pipi написа: | chono написа: | Синьото е прекалено комерсиален цвят, не мисля, че пасва на тематиката. |
това е бисер. мда |
? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:00 pm Заглавие: |
|
|
veche on-lne. http://mc.government.bg/
Kritiki i komentari za fixove v dvijenie se priemat s blagodarnosti i priznatelnost. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления, добре е станало :) |
|
Върнете се в началото |