Graphilla.com :: Преглед на тема - neshto kefeshto

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

neshto kefeshto

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 5:53 pm    Заглавие: neshto kefeshto Отговорете с цитат

da

Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe tava stava!Ama tam do peikata neshto ne se vijda hubavo glavta na
momcheto.Trqbvashe da go pratish v po-golqm format,no kato cqlo mi
haresva.Da ne se otchaivash ako nqkoi ti kaje abe tva e mnogo zle na-
risuvano,>Sestra mi risuvashe taka na 11-12 godini.Mnogo si e dobre,no
ne e zle ako imash knijkata na Herluf Bidstrup da gledash i da se uchish.
Are i produljavai da risuvash.Nauchi anatomiqta i sled tova ti ostava samo
da zadobrqvash.GREETINGS FROM SURVIVOR!!!!!!!
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предварително се извинявам на Juana.

Soul)S(urvivor:

Абе пич, откровено ме дразниш вече.

Първо - картинката ми се струва е сканирана от хартия, и след като пише "аржентинска му работа" е логично да е не е рисувана от Juana. Не ми дреме дали ти можеш да нарисуваш това, което виждаш, още по-малко ми дреме за сестра ти, така че престани във всеки пост да се опитваш да се самоизявиш. Адски ме дразни и менторският ти тон - "аре и продължавай да рисуваш", както и тъпото и ограничено повтаряне на "научи антомията", когато трябва и когато не трябва. Алоооо - това е комикс, и индивидуалността на героите е по-важна от точното им анатомично представяне. Освен това къде видя чак толкова детайл, за да се изпраскаш така. Явно е че имаш проблеми с егоцентризма.

Juana:

Готино е това. Особено ме кефи как е радостен отначало, след това му потъват гемийте, сяда събира кураж и пак се връща при девойката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Soul)S(urvivor predlagam ti da gledash kvo sym postvala i v Grafiki i Illustracii i dali sa me psuvali tam :)
Syshto taka ti toku-shto izkritikuva mnogo dobyr arjentinski tvorec, komiksite mu se prodavat v arjentina kato topyl hliab i sa obichani ot mnogo hora. Ne si spomniam kak se kazvashe vsyshtnost no mojesh da vidish source na kartinkata i da mu razgledash i drugite neshta. Po-goliam format ia niamashe kartinkata, i az iskah po-dobre da ia gledam.

zhvihti, bravo vsichko mu kaza, na men ostavashe samo da se zalivam ot smiah. Mnogo e otpuskashto sled rabota. Osobeno tva za anatomiata me razbi :)))))))))
Zagledai se dobre v kartinkata, toi ne se vryshta pri momicheto... ami dokato si otiva, se spira i poglejda pak kym neia, izobshto dvoumi se, ne moje da sybere kuraj.. i iavno mu e za poreden pyt, kato mu gledam krainata otchaiana fizionomia.

kefi me ne samo zaradi chuvstvata, ami i dosega ne sym popadala na druga kartinka v toia stil....
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nagledaite Jan Efel, mlada gospojice. Za sajalenie neznam kak mu se pishe imeto na frenski.
Juana

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

merci, shte go otkria
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az niama da komentiram koi kolko e dobur..bla bla.. Juana shte te pomolia nai uchtivo poveche takiva postove tochno v tozi forum da se vuzdurjash da pravish... 1 tova e BG forum za design i tn.. 2 znaesh li na men kolko neshta mi haresvat, no ako vzema da gi postvam drugite niama da mogat da smognat... 3 ako tolkova mnogo durjish da pokajesh na kakvo se vuzhishtavash pusni link v ZA VSIAKAKVI GLUPOSTI... koito iska neka mu oburne vnimanie... 4 Svobodnia forum e nai - veche za predstaviane na novi useri za vaprosi na neregistrirani takiva... dori za help... no ne i koi kfo go kefilo... 5 vzemi si belejka ot vsichki 4 punkta predi tova ... i dano da si me razbrala pravilno.
Juana

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 12:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sorry

delni temata
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 1:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Naprao ti delka glavata ot krusta ... vij go kuv e LOSH samo :))))
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 1:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

e nema veche znachenie. az otdavna hodia bez glava.. i bez kryst..

i ti kat me prepsuva i sa samo pod zemiata dvija :)
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 1:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe mome ... az i na NOX kazah ... foruma e za kontaktuvane ... az ti se izdranih na nqkoi neshta i napisah v prav text bez da zaobikalqm /kato za momiche/ kakvo mislq ... koeto ... defakto ne oznachava Nishto ... nadqvam se razbirash ...
inak ... kak tai neash glava be !!? kak se origvash ebasi !!! :))
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

am da spoko sym , nea probs

az si nosia s men edin crocodile, neka toi se origva... i da ne me zakachat vecher po ulicite
mav

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe Hora Kakvo VI stana BE! .... ot 2 sedmici ne sum vlizal (pocheti) v foruma - edinstweno nabliudawah sastezanieto sas Spaceship-owete i vsichko se e promenilo. !!!!!

ABE TOWA E FORUM ZA GRAFIKA I DESIGN VAV VSIAKAKAV VID ...... Kakvo ste se zazaiajdali edin drug ! Kat nekoj neshto ne go kefi , kazwa ili malchi - NE PSUWA ili NE SE ZAIAJDA - towa da ne vie nekoj mirc-a kanal. ! Ia se stiagajte ...... to ako se useshtate 50% ot novite temi sa zakliucheni !!!! Zashto li ?!!!!?

Juana:

super sajaliavam che si posetila i si se vkliuchila vav foruma tochno kogati vsichko savsem se e promenilo ....... neshtata si biaha nared , ama maj horaat neshto se promeniha - na zle otiwat neshtata ........

Towa deto si go postnala - supersko si e ...... neznam kakvo pak se zaiadaha za nego i za drugi neshta ... ama mani - majstorite vinagi imat pretencii : ) (are sega ne mi se zaiajdajte i na men za kazanoto)
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 1:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mav, това е форум "За всякакви глупости". Ако не можеш да разбереш с каква цел го има, помисли преди да постваш ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mav

niama problemi! chovek se uchi taka da e koraffff
tuka tochno niamashe mnogo prepsuvane :)) az prosto mai ne triabvashe da go postvam :) dori ne e moe :)

aide usmihnete se i za men!
mav

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Morgoth - sorry ama de da znam che kato si v " forum za vsichki potrebiteli" - temata te preprashta v foruma "za vsikakavi gluposti" - neshto de(nedoglejdane : ) .... tova nishto ne promenia ... az iskah da izkaja mnenie po waprosa sas zaiajdaniata i prostotiite - a te opredeleno prisastwat newsiakade : )
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana: Men tazi kartinka me kefi. Ot kyde q nameri shtoto maj neshto podobno shte da e edin izpit(ili pone taka mi kazaha) ta iskam da razgledam i drugi raboti. 10x
kai ren

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Toja post e naso4en kum 6efovete na foruma, znam 4e ne sum genii i ne sum the best ama 6to ne izmislite njakakuv na4in za kick-vane ot foruma na njakavi pi4ove koito draznjat vsi4ki(SS). Ako 6tete mene izgonete prosto ako iskate foruma da e polu pro- kum pro po dobre da ima takova ne6to! Dori moje da napravite takava anketa koi lamer(javno sum takuv vse o6te, ama kato porasna 6e vidite vie!!!!) da ostane i koi ne!

Ne 6ta nikomu lo6o no kogato se nabiva6 v takova mjasto i ne znae6 za kakvo staa vupros, po dobre da si trae6 pone dokato vleze6 v 4as SS!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети