Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 3:23 am Заглавие: |
|
|
ne razbiram mnogo, ama vtorata mislq ne e zle:) dopada mi i poslednata vapreki che ne e nishto specialno:) lichno neprofesionalno mnenie _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 4:25 pm Заглавие: |
|
|
небето на последната нещо хич не кореспондира с рефлекса в метала по кулата... малко... рязано стои |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | небето на последната нещо хич не кореспондира с рефлекса в метала по кулата... малко... рязано стои |
третата я е утепал тоз фотошоп ефект
а втората е различна от другите три все едно е репродукция |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Mmmm da nebeto ....tuka ,ne 4e iskam da se opravdavam mnogo riqdko moje da se hvane hubavo nebe sas dobra svetlina za snimka(pone za mene 6toto razpolagam samo sas niqkolko 4asa sled rabota prez subota i nedeliq za snimki)za tova taka se polu4i malko ,prosto go smenih,ina4e vav originalnata snimka e mnogo po zle,puk i mnogo 4akane be6e zaradi toz avtobus minava6e vseki 15-20 minuti.
Vtorata re6ih 4e moje bi 6te izglejda po dobre ako iq sasuuhriq malko;).
No prodaljavam sas opitite sega 6te polzvam dve sedmici po4ivka ,ta se to4a da se otdam na snimane. A za tretata moga da pusna originala(vupreki 4e ne namiram ni6to koi znae kakvo vav nego)prosto kato personaji mi haresaha tezi dvamata,ama te horata si se goniqt iz parka ne mi pozirat za mene specialno,da mi dadat niqkva vazmojnost da napraviq niqkoiq po dobra snimka,puk ako ne vie problem daite savet kak mislite bi moje da se napraviqt tez dvamata da izglejdat po dobre kato ciqlo za snimkata _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 10:58 am Заглавие: :) |
|
|
ДАВАЙ МАЦИ РАЗБИЙ ГИ!!!
УМАЛОМОЩИ ГИ ПЪРВО И ПОСЛЕ ГИ РАЗБИЙ!!! :::)))
първо - това като постваш винаги да има хварчащи тагове [/img] - част от артистизма ли е? (нарочно ли го правиш?) :)
второ - снимай - не се занимавай с евтини филтърчета на фотошоп!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Misliq si 4e tezi snimki 6e predstavliqvat niqkakuv interes za hora kato vas (hora na izkustvoto),ni6to pove4e osven da se vidi do kade se prostira art-a vav UK-to(otvud 3d i 2dza tova i ne otvariam nova tema).Tuka mmoje da se nau4i ne6to pove4e za sultanskiqt slon http://www.thesultanselephant.com/home.php
Mejdu drugoto sum izpusnal avarinoto prizemiqvane na edin kosmi4eski korab ot koito puk se izliupva tova kakto vsi4ki kazvaha momi4e (na men li4no mi prili4a6e na mom4e ,no taka i niqmah vuzmojnost da se doblija dostatu4no blizo za da nadnikna pod drehite mu;) ok is SHOW TIME
sled prezimiqvaneto na kosmi4eskiqt korab ,ot nego izliza e tova momi4e -mom4e koeto obikaliq iz centara i tursi slonat moiat priatel
a eto go i slona
sre6tata-hobot za hobot prez vekovete
neznaino ot koi okazion slona se e podsigoril sas velooo.... kolelo ,za da razkara malkiqt nehranimaiko i da go ostavi na mira da si vur6i slonskite dela
ve4e slona moiqt priatel ostanal sam moje da se otdade na pozirane za publikata
,vav cialoto si veli4ie
i toi kato edin istinski slon raduhva6e sas hobota si praholiqk i voda (tuka moje da vidite praholiqka a vodnata scena iq ostavih za fotografite zanimava6ti se sas podvodni snimki)
a tova tuka e ekiput nose6t otgovornost za slonskoto povedenie na slona
i ve4e niqkade kum kraiq slona baildisa-omeknaha mu kapa4kite (vse pak e 42 tona (kolkoto edin ruski tank T54)
velooo-kolelista i toi se otdade na driqmka
a tuka moje da se vidi edin mnogo vajen 4len na slonskoto crew ,gotva4a koito varti za sujalenie improvizacia na 4EVERME.
Tui kato kakto ve4e kazah 4e propusnah kacaneto na sovalkata ,tuka prilagam malko informacia za interesuva6tite se (ne sa moi snimkite)
http://www.flickr.com/photos/snowcrash/140842640/in/photostream/ _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|