Graphilla.com :: Преглед на тема - ПОМОЩ!!! Dreamweaver - iexplore

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПОМОЩ!!! Dreamweaver - iexplore

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 2:38 pm    Заглавие: ПОМОЩ!!! Dreamweaver - iexplore Отговорете с цитат

вижте по-долу за проблема, той се появи впоследствие

* * *

моля за някой друг съвет как да направя тва по-прилично...

Последната промяна е направена от Imperial на Нед Апр 13, 2003 4:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami na men kato colors mi haresva.. mislia si che ako poglednesh niakoi voenni igri splashscreenovete, ot tam mojesh da izkarash dosta dobri idei :))
kai ren

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pu6kata i soldier-a spored men moje6 da im smeni6 mestata, ne me kefjat eno varxu drugo. Moje6 da sloji6 i njakolko su4mi da se turkaljat vurxu durvoto.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dazzle

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 2:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И на мен като цветове ми харесва, само си мисля.. тая пушка – много стандартна някак си, не са откроява много на фона и статична седи.. Може би някой друг модел - по-така (с: и насочен към публиката (хмм? малко шок, пушкало е все пак, и повече динамика в него, живот да струи, сякаш оживява отново). И войника ми харесва, ама някак по друг начин го виждам аз ... повече бойни сцени, само че да се загледаш и тогава да ги видиш, все едно видения имаш като се загледаш в дървото. Щото много стандартно ми се струва все с тия изтъркани войници от рисунките, магия да има и възкресена история да струи от старото дърво – настроение да се създаде все едно приказка разказваш, все едно тайнства разбулваш.. не знам, мисля си така. А иначе, само една забележка имам – тоя бевел на дървото го прави да изглежда обемен, масивен... а пък изведнъж от ляво врязано основното меню, ама със сянка в него, изглежда като дупка в дърво не по дебело от хартия.. бевел и там трябва, дълбочина да създаде.. Ма иначе съм фен
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 4:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за забележките но оставих нещата почти както си бяха. За войника и пушката и пр., това са общо взето единствените картинки които имам и които може да имам, все пак българската история в нета не присъства кой знае колко богато откъм илюстрации. Пушката си е манлихер а войника е от онази картина, "На Нож" ако не се лъжа...

както и да е, сега положението е крайно неприятно!!!

значи в Dreamweaver нещата изглеждат така:

обаче в iexplore получавам тотална каша

http://www.boinaslava.net/imperial/mannlicher_temp/index_test.htm

:(

изобщо вече не знам какво да правя, както и да го въртя все тук или там избиват разни линии и глупости...експлоръра изобщо не уважава таблиците както съм ги задал и си слага съвсем произволни простотии...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 4:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Aaa ne e ot Ie-to problema sha znaish:)))) chai sia da gu fixnem tva..

Nai lesnia i burz nachin za fix na toia problem prosto udaljavash toia "left_.jpg" i rabutata e opravena :)) e ti image prosto si go smeni na mestoto na tvoia
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то мерси за това обаче има още проблеми -

1. защо таблицата не си стои както е в dreamweaver ами си тича където свари? задал съм й размери навсякъде :(

2. защо се получава тая ивица горе - между left_top.jpg и left_.jpg се получава 1-3pix празно...интересното е че ако шрифта е без никаква промяна, това го няма, но като му сложа съответния клас и става беля...шантава история

3. същата ивица отдолу...

не разбирам от тия работи :( поне някаква идея защо се получава тва?...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

be gledam..gledam... ma veche iavno ne vijdam dobre... tolkuz ranu... ne mojah da vida tia prazni prostrantsva deto kazvash...

btw ako iskash prati mi na maila ili po ICQ taia stranitza ma kato grafichen file [samo pls da ne e psd :)).] az she ia sreja i sha ia sglobia v edin html page deto da nema problemi s browserite kak se vijda.
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ще си поиграя още щото не може то така да прави каквото си иска

сега на втория опит се оправиха някои неща а други се развалиха...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

A taka... zaigravane mu e maikata:))
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мамицата му, стана. :) не знам за други браузъри ама в ie изглежда точно...

http://www.boinaslava.net/imperial/mannlicher_temp/test_3.htm
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 7:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) mi v Opera 6 i staria NS 4.7 nema problemi ..obache malko se pootzapva v Mozila i NS7 :)))
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 7:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тогава най-долу ще ръчна "Сайтът се вижда най-добре с iexplore" и посетителя да се оправя ;)
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 8:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами тва е, ако и дизайна да е семпъл, съдържанието е тежко :) а ние на това наблягаме най вече :)

препоръчвам на всеки който се интересува от българската военна история да посети :)

http://www.mannlicher.boinaslava.net/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети