Graphilla.com :: Преглед на тема - Как да си направя шрифт?(Знам 4е е тъп въпрос, но...)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да си направя шрифт?(Знам 4е е тъп въпрос, но...)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 12:23 pm    Заглавие: Как да си направя шрифт?(Знам 4е е тъп въпрос, но...) Отговорете с цитат

Сигурно за пове4ето от вас този въпрос е пове4е от тъп, но аз наистина нямам представа как мога да си направя шрифт от букви написани на хартия. След като се сканира вси4ко, какъв софтуеър ми трябва и как то4но да обработя скан-а? Ако някой може да ми отговори ще съм благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

до колкото си спомням....
1. сканираш
2. трейсваш в илюстратор примерно
3. оправяш каквото има да се оправя по векторите в илюстратора, експортваш и
4. импортваш в примерно макромедиа fontgrapher, където си правиш самия шрифт барабар с настройките му...
предполагам има и по-приятни софтуери от фонтграфер-а, но отдавна не съм се занимавал
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.chank.com/howto/
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети