Graphilla.com :: Преглед на тема - Уеб проектче за флаш сайт!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Уеб проектче за флаш сайт!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Marian

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 2:58 pm    Заглавие: Уеб проектче за флаш сайт! Отговорете с цитат

Дайте мнение и критики просто са ми от нужда. Имам много забележки по самия себе си но искам да видя вие какво ще забележите и как ще изкоментирате дизайна !

PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dokolkoto imam opit ot pokazvane tuk shte poluchish dosta kritiki :))
ajde da vidim dali shte se razvihrjat grafilcite
2S384U

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cvetovete neshto si gi otrovil i texta koito si izbral ne e lesno 4etim, pone ne v teia razmeri. ako iskash da komentirame flash dinamikata pusni niakoe swf demo shtoto taka ot snapa ne se razbira. uspeh.

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 3:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.internettinyawards.com/Naj verpjatno shte te pratjat tuk da gledash :)))))
Marian

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 4:12 pm    Заглавие: разработвам го! Отговорете с цитат

Аз за ега само го разработвам искам да му оправя концепцията и тогава да го карам да мърда :)
TIFF

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тва с монитор обърнат на 90 градуса ли се разглежда? кво има вляво и вдясно? не се чете текста. т'ва цикламеното там долу... и тая тревичка...
volen_21

Местожителство: Sofia ,Bulgaria

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TIFF написа:
тва с монитор обърнат на 90 градуса ли се разглежда? кво има вляво и вдясно? не се чете текста. т'ва цикламеното там долу... и тая тревичка...

men kato "design" me kefi samo ako poopravi6 kompoziciqta i sloji6 butonite otdolu 6te stane po "clean",inu4e ima priqtni grafi4ni elementi-kefi me kak ot "line"-ove preminava vuv svobodna risunka,davai o6te malko mu tree i 6te e ok :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Marian

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 6:26 pm    Заглавие: Благодаря! Отговорете с цитат

Идеята е че това от дясно нещо като път, магистрала защото фирмата се занимава предимно с бордове външна реклама и прочие, но предимно последната година има поръчки за стотици бордове. И затова реших да е такъв мотива. Тревичката е като част от целия път в който се разиграва действието. Както казах аз също имам доста забележки по себе си но не мога да се осъзная аз самия какво да променя. За това се допитвам и към други мнение за да може като цяло творбата да е субективна и не само на мен да ми харесва. Това с шрифтовете наистина го виждам като огромен проблем и задължително ще бъде отстранен.
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 6:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че имаш още много работа по тва нещо и сериозно премисляне на някои неща като:
1. Това отляво какво е???
2. Шрифтът е нечетивен
3. Там където е черният текст със сянката върху сивото (на панела инфо) според теб чете ли се нещо?
4. Комбинацията от цветове - сиво, розово, зелено, жълто(а това па жълтото за кво ти е там отляво.. само ти си знаеш???)!!! Абе като цяло композицията ми се вижда яко объркана. Май трябва от там да почнеш.

Има и още дребни неща, ама засега толкова.
Успех!
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пуснал си поста, точно като съм писал. Магистрала и тн... ами направи го да изглежда като такова. Ся на нищо не прилича.
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 7:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми то това нема едно читаво нещо в него, а именно:

... безразборно използване на стилове;
... цветовете, ух цветовете;
... шрифтовете, ух шрифтовете;
... грешно представена концепция (само ти знаеш какво си искал да илюстрираш, например: Нема толко тесен път с толкова дебела осова линия. Питай тия с моторите, те ги знаят тия пинизи :)) )

Нема оправия. Бих те посаветвал да почнеш наново.

П.С. Аз съм тъп велосипедист , може и да бъркам за линията. :))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети