s2p
|
Пуснато на: Нед Апр 13, 2003 6:08 pm Заглавие: LET'S! HAVE! FUN! |
|
|
Почти всеки от нас, който работи с клиенти знае, колко весели и мили хора са те. И понеже някои клиенти са по-весели от другите, аз реших тука да постна едни от най-веселите за които съм чувал. Ще се радвам ако последвате моя пример за да го направим традиция, от която да се роди фолклор.
----------------------------------------------------------------
Колежка от рекламна агенция получава задание - дипляна за Хотел на "Златни пясъци". Част от входния материал е външна снимка на хотела с басейн пред него. Задачата й е да "изреже" от някъде две мадами по бански, които да лежат пред басейна. Задачата е изпълнена перфектно, мадамите са на мястото си, лежат и се пекат, все едно са си били там през цялото време.
Идва клиента (типичен хотелиер - новобогаташ) да хвърли едно око и да каже тежко "ДА", преди дипляната да тръгне за печатницата. Седи хотелиера, гледа с умилиение рекламния продук, хмъка одобрително и накрая казва:
- Браво, много хубаво, страхотно,...ама я сега обърни ей тая мадама да легне по гръб!
--------------------------------------------------------
В печатница "Едикояси" ООД идва дама с желание да й се напечата нещо си. Правят се съответните договорки за цената на изделието, шефът и клиентката си стискат ръцете и работата започва. В последния момент обаче, дамата решава че иска леко тониране на хартията. Обясняват й че това което иска ще бъде допълнителен цвят - 10 % растер и ще и увеличи цената с 20%. Тогава клиентката се намръщва недоволно и пита "Добре де, не мога да разбера, защо за 10% растер ми вдигате цената с 20%." |
|