Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 6:45 pm Заглавие: Mega |
|
|
Да се отчета с присъствие :) Това вече е прието но все още може да се промени ако има нужда. Какво мислите?
 _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Толкова ли е зле :( _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 1:31 pm Заглавие: |
|
|
На HOT F(m) това ли им е запазения шрифт, с неравните позиции на буквите? Не може ли диска да има само една посока?
Защо имаш аванти, нещо дето бие на хебар и нещо дето е някакъв конденз'т (megatime)? Защо се чете само ЕгатиМ?
Защо овалния надпис гледа с горницата към периферията а не обратно? Защо веднъж наслагваш черен надпис с тънък а втори път еднакво дебели?
"таааатенце защо водата корабчето ноооси ..." :РРРРР _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Логото си е такова. Досега не го бях заглеждал понеже не съм го ползвал толкова голямо. Вижда се само част от надписа в дясно понеже съм го направил долу целия и със същия цвят и реших че не е необходимо да се вижда всичко. А разказвателните надписи нарочно ги направих с по-държавен шрифт защото са най-сериозната част :) По принцип трябваше да съобразя, че стават много шрифтове, но явно чайка ми е изпила мозъка. Мерси много за критиката _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
не ми допада...
прекалено безидейно..и самоцелно седящо е туй цд темплийтче. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Имаш предвид, че е тмплт или че прилича :) Като стана дума за това някой да знае някой сайт за инспирейшън (за CD и Cover дизайн)? _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|