| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

Bio

| 

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 5:49 am    Заглавие: Спете, спете сладък сън, дрън дрън. :( | 
				     | 

| 

Да му е.. м......  5:37 сутринта е а аз още работя. не мога си видя ни жената ни дъщеричката. кво им стаа на клиентите напролет *@#$Гр?!? А и некви некадърни румънци са се осрали нечовешки и трябва за пак да бъдем CG Пирогов за клиенти дет незнайно що се доверяват на Пупескувците. 

Това ще се промени ! MWAHAHAAA

вече е 5:49 а аз рендвам. _________________ нямам кво да напиша тук. | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

minimiro Ксараджия

| 

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 9:51 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

не си поискал не си ги видел да ти кажа пък аз ;)

работата е едно добро оправдание просто......

Има хора дет се научават да казват " бал съм ги в мамата" и такива дет просто не щат, не щот не моат... ;) | 

| 

| 

| 

Bio

| 

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:55 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| minimiro написа: | 	 		  | Има хора дет се научават да казват " бал съм ги в мамата" и такива дет просто не щат, не щот не моат... ;) | 	  

е сега, като човек се хване трябва да си свърши работата :)

но виж, рано сутрешната философия е много специфично нещо. компютрите са едни такива дразнещо бавни, възглавниците едни привлекателни...

мноого го е гот човек да си помрънка в жалби рано сутрин, едно такова релаксиращо :) . трябва да се взима такса жалби и оплаквания, примерно 20-30 ст. _________________ нямам кво да напиша тук. | 

| 

| 

| 

And0

| 

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 12:27 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Aз също имам проблем с заспиването рано... Лягам си след 3 обикновенно което не е добре, защото ако искам да съм свеж и бодър трябва да пропусна половината следващ ден, както и обикновенно става. Зависи си от човека, ако по-добре работиш вечер ок, ако по-добре през деня ок. Лично за мен вечерта дава спокойствие което деня не предлага и можеби това е и причината да работя обикновено след 00:00 :) | 

| 

| 

| 

|