Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 11:25 pm Заглавие: Лоши реклами-Vol.2 |
|
|
Имаше навремето една тема за лоши реклами но не ми се ровеше...
Та значи искам да изкажа възмущението си от ужасТните реклами на една организация, която няма да споменавам... "Вашата реклама ще лепне тук"- и някакво момиченце забило буза в захарен памук, или гнусно отровночервена дъвка на подметката, или - върховна грозотия- женска ръка отлепя лепенка от космат мъжки крайник- КОЙ го е правил това да си признае !! Че е по-зле даже от една друга кампания наскоро, дето имаше слогани от сорта на "Опитай да оцелееш с два лева на ден" или "Опит"-така наричаме грешките си".
БЛЯХ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 10:36 am Заглавие: |
|
|
ми много е хитра рекламата!... Ти как би рекламирал място за рекламиране!?!
клиент най-вероятно е общината и трябва да кажа че те започват да пускат (приемат) доста добри неща! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 10:49 am Заглавие: |
|
|
и аз мисля че е готина. може би малко гнусничко, но привлича вниманието и те кара да се засмееш (поне мен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 11:25 am Заглавие: |
|
|
така е, некадърността разчита на скандала и гнусотията. Азис е по-добър певец от Стинг щото е изрусен, изсребрен, дебел, педераст... привлича вниманието просто. Тъжничко.
Хората са странно небрежни към зрителните си сетива и естетическата хигиена. Надали някой ще си купи парфюм дето мирише на лайна и на пот и мърша, ама като е за очите, може.
някои хора разчитат на естетиката, оригиналната хрумка и на интелигентността за да правят реклама. други правят българска реклама. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 11:31 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Надали някой ще си купи парфюм дето мирише на лайна и на пот и мърша |
http://adme.ru/creativity/2005/09/15/3960.html
тва по повод парфюма
а тв спота за кандидатстването ни за олимпийските игри...? щото тва е същия клиент! клипа е един от най добрите тази година |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 11:37 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ....
а тв спота за кандидатстването ни за олимпийските игри...? щото тва е същия клиент! клипа е един от най добрите тази година |
кой ти каза ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 11:40 am Заглавие: |
|
|
Друга мъка, жалкото копиране на сух шпек перелик. Същите актьори, ужасно заснето и изобщо не става ясно за кво става въпрос. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 11:40 am Заглавие: |
|
|
логика брат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 12:07 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ми много е хитра рекламата!... Ти как би рекламирал място за рекламиране!?! |
R U NSANE ?? Какво и е хитрото ако мога да знам ?? Как ли ?? Ми сто начина има !! "Направи пространството свое"- ето ти един много добър пример, макар и вече използван. Или "Преоткрий пространството" или нещо друго. Това е работа на pen-driver-ите. АЗ казвам че специално тази реклама е естетически боклук! Няма причина на тоя свят да ти се налага да гледаш косми в едър план на всеки две преки. Ми отвратително е просто! А имаше и една "Тук е мястото за вашата реклама" написано със шпрей и ръката дето го държи. Какво, те не могат да хваната някой бомбаджия да им го направи това gang-style, така ли ? В тоя форум поне има няколко.
Въобще тия работи отиват в категорията "Толкова е зле, че сигурно е АРТ." Тази е най-добрата просто защото нивото е невероятно ниско. Като за зимните игри: без добро лого цялата работа отива на кино.
(Брех много писах) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Впрочем вчера видях погребална агенция "Джедай ООД"... не се майтапя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Мда :)))))) Тука нема кво да кажа :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 9:19 pm Заглавие: |
|
|
К-а-л-о-р-е-к-с... Ж-е-л-е-з-е-н Е-ф-е-к-т.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 1:01 am Заглавие: |
|
|
tva s lepneshtata reklama e hitro hrumvane na niakoi koito e ial shokolad kuma lisa sus staniol. za nai-grozna s4itam nalepenite muhi, asociacia - mrusno, potno, beznadejdno, no ne i 4e hubavata mi reklama shte se zalepi na teia shit tabelki... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 1:04 am Заглавие: |
|
|
btw po temata lepnene i reklama mojeshe da se izmisliat kade kade po interesni hrumvania. spored men "tvorcite" na kampaniata sa karuci na koito postoianno im se lepiat duvki po podmetkite, imat problemi s okosmiavaneto i niamat klimatik i vodiat sveshtenna voina s muhite... terrible horrible _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | spored men "tvorcite" na kampaniata sa karuci na koito postoianno im se lepiat duvki po podmetkite, imat problemi s okosmiavaneto i niamat klimatik i vodiat sveshtenna voina s muhite... terrible horrible |
а ти май си стоял на течение
брат все пак климатика свирки не прави, не го насочвай да ти духа във врата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:42 am Заглавие: |
|
|
Поредния пример за "скандална" реклама - всички говорят за нея, а тях ги интересува само това. Този спор е възниквал много пъти - аз продължавам да смятам, че е въпрос на вкус, не само на стряскане и на привличане. Не бих си рекламирала там определено;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 1:17 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | брат все пак климатика свирки не прави, не го насочвай да ти духа във врата! |
Тук впрочем е момента за един от любимите ми вицове, офтопик:
Q: Какво е общото между фригидна жена и стар вентилатор ?
A: Нито върти, нито духа, само трака :PPppPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 1:23 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Поредния пример за "скандална" реклама - всички говорят за нея, а тях ги интересува само това. Този спор е възниквал много пъти - аз продължавам да смятам, че е въпрос на вкус, не само на стряскане и на привличане. Не бих си рекламирала там определено;) |
На рекламния пазар има един голям играч - Краси Гергов
трудно може да го заобиколиш или прескочиш;-)
Щеш, нещеш - до там опираш _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|