Graphilla.com :: Преглед на тема - K@6TI4KA

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

K@6TI4KA

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
R_E_X

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2003 9:57 pm    Заглавие: K@6TI4KA Отговорете с цитат

Towa e proekt4e s koeto se zanimawah srawnitelno dosta wreme. Ne e koi znae kakwo otnosno samiq model na k@6tata, dano se widi w dolnata kartinka(Ne6to ne razbrah kak to4no se sliwat dwa modela s rastoqnie mejdu tqh) Ta samiq model e dosta zle, slojih texturi w Bryce i o6te nqkolko ne6ta i go metnah w PhotoshopA za kozmetika i ...kajete kak e! :)

A eto i PIC4eto ot Rhinoceros

BTW towa e po model na moita k@6ta, no sa s@jelenie nqmam snimka, 4e da wi dam da srawnite da kajete dali s@m q dokaral;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2003 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aaaaaaaaaaa stiga s tva @ i 6 po-slesno li e natiskash Shift+2 vmesto a??
inache ne se muchi s Bruceto nema smisul ... :o)
stapalata sa ti prekalono golemi spryamo vratata i texturata na kustata ya pravi da izgleda vse edno e izdyalana ot edin monoliten graniten blok, keremidite - ne se vidi Bump, listata ne sa s translucent material, nebeto e preparzeno..........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2003 11:43 pm    Заглавие: >>> Отговорете с цитат

>>> Не съм архитект и не разбирам много от къщи, ама мисля, че
няма да е зле ако сложиш поне един комин отгоре
за разнообразие... и тоя червен цвят много ми е гаден. Туширай.
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2003 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami gledaj sega ne che sym koj znae kakyv umnik ama pone parapeta na balkona da ne vlizashe v prozoreca:)...Naistina zareji Bryce-a. I poopravi proporciite na elementite ot kyshtata. Ne samo stylbite ti sa mnogo golemi, pokriva...abe po mqza na pokriv za bomboubejishte......are good luck:)))
klown_der

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2003 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, според мен, е една чисто нова къща, току що излязла от завода. Прекалено стерилна, прекалено правилна и прекалено ярка. Ако вратата ти е толкова малка, спрямо стъпалата към нея, ще си разбиваш главата в балкончето всеки път като си влизаш у вас. Може би да си поиграеш повече с текстурите - тази, която си използвал за основата на къщата, не е ли на огромни дупки?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mav

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2003 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a , towa na kakav software e praveno (oswen na Bruce) ......
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2003 3:54 pm    Заглавие: Еееех... Отговорете с цитат

Не искам много да критикувам, просто искам малко да кажа, че подобни картинки можеха да се обсъждат преди 5-6 години, но в момента е напълно грешно сериозни хора да говорят за подобни "творби".

Като гледам картинката, няма начин да не си спомня за времената, когато нямаше карти с 3Д ускорение, 64 Мб RAM имаха само работните станции над 5000$ и за това, как си пишех Batch менюта под DOS, за да ми се разпределя паметта за различните програми.

Виж тези няколко сайта:
www.cgarchitect.com
www.3dcafe.com
www.meshroom.com

Познавам много българи, които са на най-доброто ниво, което има там, като Димитър, на който е последният сайт и просто ти казвам, че преди да показваш нещо, замисли се какви хора ще те гледат. Много се радвам, че си цъкал пет месеца в Bryce и те е изкефило, но не питай какво мислим за нещо пак, ако то не е наистина добро.

Този форум не е за съвсем начинаещи, все пак.... прочети малко книжки и уроци, направи нещо смислено и тогава ще имаш по-сериозно внимание.
R_E_X

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2003 9:10 pm    Заглавие: RE Отговорете с цитат

Mersi za mneniqta, 6te se pou4a ot s@wetite wi, dano da podeistwat;) No zasega ne mi se zanimawa s tazi k@6ti4ka. I da kaja, 4e ne gledah da stawa ...efektna kartinka, a prosto gledah da se dobliji kolkoto moje do moita i spored horata koito sa wijdali k@6tata mi i PICa kazwat, 4e dobre s@m se sprawil. No moje i naistina da e gre6ka, 4e s@m POSTnal kartinkata, priznawam izob6to ne e ne6to koi znae kakwo, no pone mi be6e zanimatelno i zabawno dokato e modelirah!

Ta otnosno nqkoi popita na kakwo oswen na Bryce s@m q prawil:
Modelirane: Rhinocerus
Compozwane i texturirane: Bryce
Zamazwaniq i kozmetiki: Photoshop, PaintShopPro, Painter

A eto i o6te edno PIC4e, koeto mislq, 4e e nai-dobroto mi koeto s@m prawil w tazi oblast:) nadqwam se da ne mislq samo az taka i da dokaja pone malko, 4e Bryce ne e samo za peizaji!

Tuk 6te kajete, 4e twa zeleno nqkak si ne paswa, swetlinata kuca:) no kakwo da se prawi o6te se u4a.
Otnosno towa za kolegite ot sorta na "Dimit@r", ami radwam se za tqh, dano da prod@ljawat da ni radwat s rabotite si, p@k dai boje da nadminem tqhnoto niwo!
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2003 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

purvo da ti kaja ne mislq 4e e gre6ka da postva6 tuk!! nomera e da si vzima6 pouka ot ne6tata deto kazvat horata:)) vse pak nali za tova gi puska6 ne6tata ti . Otnosno Ku6tata TI! nai pravilniq na4in da q napravi6 1 kum 1 e da si vkara6 kato image planove izgledite na ku6tata TI!! ako ima6 arhitekturen plan razbira se:))) tva estestveno ako durji6 da bude perfektna kato izpulnenie:)) otnosno LEGO tipovete, igral sum si kato maluk dosta s LEGO:)) i znam 4e ne sa im takiva proporciite na glavite sprqmo telata ( toest mnogo sa malki -glavite-:) ne mislq 4e tiq tuhli otzad se vruzvat s ideqta LEGO , moje6e da sloji6 prosto cvetni kub4eta!! atmosverata 6te6e da e po LEGO :)) ami ob6to vzeto tova e :)) ako ti se zanimava s 3D ( seriozno:) ba4kai i 4eti , 4eti i ba4kai:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети