Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Beyonder
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:53 pm Заглавие: Представяне - Фото - Beyonder |
|
|
Амии..аз...таковата...пишман фотографче... И най-накрая се осмелих да се представя, нищо че го разглеждам от сумай време, и ми е малко притеснено, но какво да се прави.. :) Та както казах, не съм професионалист, нито нищо, ами просто беден кандидат-студент, който обича да си щрака разни хубави неща... :)
Та да започвам с картинките.. ъмм.. да..
Като за начало едно черно-синьо-бяло портретче, което поне аз си харесвам... Особено на хартия... (което ме подсеща да си го изкарам пак, че модела си отмъкна снимката наскоро :P )
мда, наистина се нуждае от леко орязване от ляво....
Дръвче... беше пораснало между тухлите в дупка на стената на една недостроена сграда...
Един приятел, достатъчно прегладнял за да нападне шушулките на близкият салкъм :)
Яйчице....
Блатно кокиче... За малко да цопна във водата и аз :)
Тих бял дунав се вълнува....
(дърветата придават много досадното усещане за крив хоризонт... (който може и да си е такъв де... :P ))
I *heart* you...
успях сравнително успешно да се порежа по време на снимачния процес и същевременно установих че цимента на терасата е доста противопоказен за коленете ми... :)
Та стига толкоз, че станаха прекалено много картинки нещо... Ако някой иска да види още нещо, или същите снимки да заповяда на http://flickr.com/photos/beyonder/ :)
Ами..ъмм... мерси за вниманието, приятен ден/вечер/нощ :) _________________ Madness is the gift that has been given to me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:33 am Заглавие: |
|
|
:) Блатно кокиче... zaradi rakursa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:40 am Заглавие: |
|
|
кокичето е приятно заради цветовете и ракурса, но и на него му куца композицията
а на останалите им куця цялостно подхода
заповядай пак скоро _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beyonder
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:49 am Заглавие: |
|
|
:) мерси, ще.. _________________ Madness is the gift that has been given to me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|