Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Нещо го е покрил, но мисля, че трябва да се види: farawaylandsart
п.п Сори Митак, ама хората си искат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 7:24 pm Заглавие: |
|
|
ооо лудница супер добри неща в цвят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 10:54 pm Заглавие: |
|
|
хехе мерси за линкът:) ПЕПЕРУДАТАААААА:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 12:01 am Заглавие: |
|
|
Извинявам се на всички питали за сайта ми, че не отговорих навреме на въпроса, но през почивните дни забягнах малко от цивилизацията, далеч от компютрите и ателието :)
Сайта го свалих от профила си защото е много стар и неактоален. Направен е преди 5 г. от един приятел и от тогава на него не е ъплоудвано нищо, вече изглежда твърде зле.
В момента с жена ми работим върху нов сайт с по-добър дизайн и по-добре организиран. Ще има нови работи, с по-висока резолюция и качество на изображенията, ще можем да го потдържаме постоянно и да добавяме ново съдържание. Ако не излезе нещо непредвидено, ще е готов до две седмици.
-----------------------------------------------------------------------------------
Утре вечер може би ще успея да кача нещо шаренко в нова тема. За тази има още един железар, но засега е недовършен, ако му излезе късмета нататък и той бял свят ще види :)
-----------------------------------------------------------------------------------
Светльо, няма да ми се извиняваш за линка! След като е имало интерес, значи правилно си постъпил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 8:29 am Заглавие: |
|
|
Разгледах ти сайта. Не е честно да си толкова добъъъър! Евала! _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|