Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:47 pm Заглавие: Странна Illustrator-ска работа!!! |
|
|
Ето това нещо се получава след опит за save...
Някой да си има представа от какво може да е? За първи път ми се случва.. пробвах на различни партове от диска да го сейвам - все същото. Ся ако не го сейвна.. толкоз време така си ш си отиде на вятъра... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
mahni otmetkata za "pdf Compatible..." (pri seiva)
ne sam siguren che posle niama da e izgarmial koto go otvariash
uspeh :) _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Не става. Пробвах даже да махна и ICC профила, и Compresion-а, че даже и да го сейвна за по-ниска версия на илюстратора.... сейм шит ! :( _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:02 pm Заглавие: |
|
|
пробвай да го прехвърлиш в друг фаил
не съм сигурен че ще помогне на 100%
ако все пак файла изгърми, линкирай го в индизайн и от там си извади пдф или епс
ще можеш да спасиш голяма част от нещата. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Защо не си отвориш друго векторно приложение и да го копираш там. Подобен проблем на мен не ми се е случвал макар че на 10-ка малко съм бачкал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Велинов - това ми интерсно как ще стане;-)
Илюстратор и корел записват неразбираеми един за друг файлове в клипборда;-)
Има няколко скрипта на които "превеждат", но със всичките си проблеми - загуба на цветове, бандиране на преливки и пр. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:10 pm Заглавие: |
|
|
С прехвърляне в друг файл не става, пак същата бозица, а при опит за копиране в друго приложение пак гърми и нищо не копира в клипборда... странна му работа.. мисля, че успях да го сейвна в .eps, но ме е страх да опитам да го затворя и да опитам да отворя .eps-а.... уужас _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:13 pm Заглавие: |
|
|
пробвай епса - според мен няма да се отвори
опитай с него технологитя с индизайн
опитай и запис в пдф
и за следващия път ще знаеш че на 30 минути е хубаво да даваш сейф _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:18 pm Заглавие: |
|
|
а пробвали да го експотнеш катп нещо си _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Опитай и да го принтираш, все някоя процедура ще сработи, неможе кърнела да гръмнал тотално _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:47 pm Заглавие: |
|
|
bad harddisk sector? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Това с индизайна немога д аго направя.. нямам индизайн. PDF-а гърми.. принтира го, но все така отказва да го сейва. Поне успява да го експортне в .wmf и .swf. Някак си да успея да го запазя, че да мога да рестартирам и след тва да си продължа работата. А, ValBo, за сейването през орпеделено време си абсолютно прав.... туй си ми е стара болежка и не един път съм страдал заради това.
Благодаря на всички за хелпа ;) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Като го имаш в .swf можеш да го импортнеш във флаш и от там да го експортнеш в .eps _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 10:01 pm Заглавие: |
|
|
В крайна сметка, успях да го експортна в .eps, че даже след тва като го копирах го запази в клипборда. Рестартирах Illustrator-а и paste-нах - стана, а също си отвори .eps-а без проблем :)
Отново тенкс на всички за бързите отговори ;) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|