Graphilla.com :: Преглед на тема - Bat Summoner (nudity)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bat Summoner (nudity)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Пон Юли 03, 2006 1:04 am    Заглавие: Bat Summoner (nudity) Отговорете с цитат

Title: Bat Summoner
Time: ~ 6 hours
Tool: Photoshop
Music: The Union Underground

Вчера си получих мейла за правата (мерси официално, Maceman ..) и реших да помацам малко да се отчета и да направя сефтето в 2D- то :-)
Започнах го за спийдпейнтинг темата, ама се заиграх малко повечко и май вече не се класифицира като спийд .. Знам, че има доста косури и не стои завършено, ама вече ми писна .. Мненията и критиките ви ще са ми много полезни, пък като ми налеете малко акъл може и да го довърша някой ден..

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пон Юли 03, 2006 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами приятно е, ама си прав за кусурите.. има ги. според мен поне по фигурата трябва да поработиш малко щото ся е малко като облак.. безформена.. има наченките на обема ама явно наистина ти е писнало..
поне загатни леко обема тук и там примерно оконтрасти малко подмишницата и зоната около пъпа, потопи гърба под ръката, малко по гърдите.. малко и по главата може би също ще помогне доста
и ще се олучи бая по-категорично.. от там вече сигурно и други проблеми ще се появят ама бачкай може много яка да стане тая работа
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети