Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:01 pm Заглавие: Таксикарите - ултратъпите копелета! |
|
|
вчера беше концерта на Депеш Мод. Страхотно изживяване на което присъствахме над 35 000 души. От тези 35 000 поне 20 000 бяха без кола включително аз и жена ми. Нямаше абсолютно никакъв начин да се приберем, НИКАКЪВ. Няколко стотин таксита видях 90% от тях свободни И НИТО ЕДНО НЕ СПРЯ не само на нас ами на никого. 2 часа и половина сме ходили пеша. От жк. Свобода където беше концерта, вървяхме до Надежда, после през надлез "надежда" до бул. Столетов. Хиляди хора по улиците всичките ходят пеша, а навсякъде пълно с таксита които не спират. И не само това ами имаше и спряли широко отворили врати и надули чалга които с табелка "не работи" и с надменно и небрежно помахване на ръчичка ти казват "Виде уи сега,а ... виде уи кой е тариката и кои са балъците?" _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Оооо, даааааа :-)
Ама после като се решихме на пеш преход, даже ми стана гот, част от купона един вид :-) Имаше си симпатични групички хора, с които псувахме волно таксиджиите, и така до Централна гара, където все пак добарахме един.
btw От централите на ОК и 91119 казаха, че просто няма как да стигне до нас кола, ако я пратят от центъра. То задръстването наистина беше от стадиона до надлеза "Надежда"... _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:07 pm Заглавие: |
|
|
епа
така сте ги дресирали.
пак софиянците са виновни :)
и народа от прУвинциата пострада - на централна (автобусната) гара спаха хиляди бедозмници тази нощт с билети за ДМ, че си бяха изпуснали последните автобуси за прУвинцията:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:12 pm Заглавие: |
|
|
"По петарка на човек!"
"Хахахаахахахахахаахахахаха"
Това беше диалогът, та чак до Лъвов мост. Афтърпарти по нашенски.
Не че нещо помрачи това :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:14 pm Заглавие: |
|
|
bass написа: | Оооо, даааааа :-)
Ама после като се решихме на пеш преход, даже ми стана гот, част от купона един вид :-) Имаше си симпатични групички хора, с които псувахме волно таксиджиите, и така до Централна гара, където все пак добарахме един.
btw От централите на ОК и 91119 казаха, че просто няма как да стигне до нас кола, ако я пратят от центъра. То задръстването наистина беше от стадиона до надлеза "Надежда"... |
от Надежда на 'Ломско шосе' и 'Бородински бой' до централна гара нямаше абсолютно никакво задръстване, знам щото ходехме по улиците пеш. не се оплаквам от разходкта, беше супер. Ама като съм оставил 1и 1/2 годишното си хлапе вкъщи да го гледа човек е тъпо.
От 'ОК' бях извикал такси, пратиха ми смс с номера на колата и кога ще дойде. изобщо не дойде. като се обадих да им търся сметка ми затвориха. Яко. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Ааааа, едва сега разбрах каква щастливка съм, че успях изобщо да си намеря такси, за да се прибера от работа. И защо беше двойна тарифата... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:16 pm Заглавие: |
|
|
yanyan написа: | "По петарка на човек!"
"Хахахаахахахахахаахахахаха"
Това беше диалогът, та чак до Лъвов мост. Афтърпарти по нашенски.
Не че нещо помрачи това :) |
каква ти петарка ? просто не спираха. никой даже не каза кви пари иска, като изключим един дет искаше 3Х , тва до младост прави към 40 лв. Ха. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | bass написа: | Оооо, даааааа :-)
btw От централите на ОК и 91119 казаха, че просто няма как да стигне до нас кола, ако я пратят от центъра. То задръстването наистина беше от стадиона до надлеза "Надежда"... |
от Надежда на 'Ломско шосе' и 'Бородински бой' до централна гара нямаше абсолютно никакво задръстване, знам щото ходехме по улиците пеш. не се оплаквам от разходкта, беше супер. Ама като съм оставил 1и 1/2 годишното си хлапе вкъщи да го гледа човек е тъпо.
От 'ОК' бях извикал такси, пратиха ми смс с номера на колата и кога ще дойде. изобщо не дойде. като се обадих да им търся сметка ми затвориха. Яко. |
аз една вечер също се обадих в централата на една от фирмите да се оплаквам от едно такси и шофера като видя ме приплеска а понеже бяхме на стоянка за таксита се включиха и негови колеги. таксиджиите понеже са много и никои нищо не може да им каже |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Абе поне като си ходил пеша, си стигнал преди мен дет бях с кола - повече от час от стадиона до ц.гара :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 5:43 pm Заглавие: |
|
|
togaz patuvah s edno taxi, i bak6i6a be6e lepnal na prednata sedalka edno televizor4e ot onezi malkite 4ernobelite arhivnite, i si gledka6e ma4leto pi4a
nqma da spomenavam firmata, 4e 6te ima ARESTI oO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | http://musik.dir.bg/novina_galeria.php?mid=4340&pid=15&jid=14
i do edin prazni!!! :) |
Алоу, трибуквения, говори се за след концерта, ъ? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Абе след концерта имах такъв POWER, че можех и пеша да се прибера! Е,... минахме по околовръстното и започнахме да пиим в нас, докато другата част от групата още беше на половината път през задръстванията. :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 8:01 pm Заглавие: |
|
|
вечерта беше страхотна, тъпо стана като след цялата еуфория се сблъсках пак с БГ селенията, връща те в помията някак. нещо като културна война. младата и интелигентна част от обществото, която не може (тва че прибирането пеша е cool е друг въпрос) да се прибере заради смрадливата чалга прослойка. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Да и аз се прибрах много странно.
Бях с гаджето и до 12 се опитвахме да хванем такси. Обадихме се на няколко фирми да ни вземат и никой не ни помогна. Звъннах на един таксиджия дето ни е познат, той пък си изключил телефона. Накрая събудих баща ми и дойде да ни вземе.
Като се возихме навръщане си спомних за един от онези американски тъпизми дето комета ще падне на земята еди къде си и всички се изселват :))) само дето не се хвърляха хора пред колата. А ние се опитахме и на стоп да се качим, ама не :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Мен Coldblooded ме взе в 2:00 от 5та градска, 10x отново ман ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 10:36 am Заглавие: |
|
|
za malko da pusna tema za utratapite marshrutkadjii, ama shteshe da e plagiatstvo. dnes sutrinta marshrutkata mina prez spusnata bariera, izprevari niakvi drugi distarikati i pochti se udari vav vlaka:)) dobre che mashinista mu svirna, za da moje nashia da spre. shofera ot svoia strana iznerveno mahna s raka v stil "ae minavai be, ot men da mine":))))))))))))))) kefi me che nikoi ne reagira az vkliuchitelno-ei taka-tva si e neshto normalno v sofia-vse pak ne minavat chesto vlakove-shto pa da ne pusnesh nekoi da mine. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 11:46 am Заглавие: |
|
|
mel написа: | ...prez spusnata bariera... |
Тва с фърчащите трески и т.н..........? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | mel написа: | ...prez spusnata bariera... |
Тва с фърчащите трески и т.н..........? |
хахаха, на каданс !
а тия с маршрутките кви лекета са, темата е отворена и за жалби от тях тоже ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Хехехех един приятел си нареди по бронята рапидки, завити отвътре навън и няма грижи.... е щяха да го бият на няколко пъти че раздра две три маршрутки ама :РРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|