Graphilla.com :: Преглед на тема - Признаци на изперкване...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Признаци на изперкване...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

търся молива а той е в ръката ми...
Bio

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е тва е на много общо основание, трябва нещо специално причинено при ли от работа с компютър.
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi kato po4na da vijdam si4ko 85Hz i razbiram 4e sum prekalil:)))

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zoom in и out на десктопа редовно след петия час
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
yonqo

Местожителство: аирпорт

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз кат вида яка мацка на улицата и десен бутон, сейв ас... :D

тва майтап, ни съ сещам сега, требва да пусна сърч :D
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mani komputrite... dnes si burkam v djobovete da si tursya klyuchovete za kolata... dokato si shofirah.
HEA

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Докато чета по форумите чувам гласове …
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като някоя картина стане добре а е в размер 18x18 см, ми липсва Ctrl+T i Scalе на 180x180 см. Много би ме улеснило:))
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
търся молива а той е в ръката ми...

Или бригадирската, на ухото :)

Аз така понякога пък с орилата за pc-то, обръщам всичко с главата надоло, докато не разбера, че през цялото време съм ги носил...
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днеска правих поравки на един сайт докато бях нагости.. на изпращане към 22 часа, 6 годишната дъщеричка на домакините ми пожела "айде чао и приятна работа" :((
Bio

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 1:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

HEA написа:
Докато чета по форумите чувам гласове …

леле...

като гледаме с колегите как колите по улиците се рендват с GI и reflection с HDRI в реално време

като гледам някоя мацка как е "ригната" и с какви скриптове си върти задника.

като гледам селяците спряли Golf II на средата на улицата да въртят ключове в ръка и да слушат маане и мислено "давам" Reset scene
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а някой да е пробвал да шофира из софия след като е цъкал 3 часа CARMAGEDON ???
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз след MIDTOWN MADNESS! а тогава карах тико и се сборих с един москвичнастария мост при руски паметник... оня с москвича ако можеще да ме хване щеше да ме убие
Върнете се в началото
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
а някой да е пробвал да шофира из софия след като е цъкал 3 часа CARMAGEDON ???

На късмет, че само се возих ... след 5 часа CARMAGEDON... И на ум се чудя, тоя тролейджия що не кара по тротоара толкова точки ще направи ...

По онова време много Bryce-вах, а там по подразбиране решетката 1 червена червена ... И после по улицата всичко в решетка ...

Изкривявания много :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ATTENTION!

Не слушайте соундтраците на NFSU и NFSMW в колата (особено ако е бърза) и преди това сте джиткали мин. 1 час на компа някой от вариантите на играта. Екстриймли дейнджъръс!!! Изключително интересно става когато идва парчето на което в играта те гони полиция и мернете патрулка на пътя!!!
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 11:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))

а от ко изперквате по-бързо от бачкане или игри
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

чета си ИД магазин и току търся мишката да цъкна десен клик да видя EXIF-a :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

predi mesec s jenata se motkahme po NDK-a i s perifernoto si zrenie mernah cherven nadpis na nqkakvo kafe otatuk ulicata .. zaklevam purvata mi nekontroliruema misul beshe .. ORDA !!! .. x] .. ponqkoga se plasha ot tova kakvo ochevidno se e sluchilo s men za blizo 2 godini wow .. hahaha ..
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

случки от живота на изперкали WoWхолици ....
някой, ако иска да се смее или да плаче, да попрочете...
много мъка има събрана :

Клуб на анонимните WoW-холици
тема: Докъде ви доведе пристастяването? написа:
_________________________________________________________________________________________________________

...Само WoW и Алкохол ......... сичко друго под ножа. Е за приятелката ми се намира време.
Като стана сутрин си викам "Абе аре стига сам играл WoW от днеска спирам писна ми". Цял ден тъпея у даскало и си викам "Малеее довечера как ще фармим ще ми паднат тоя и тоя предмет ще убивам хорда там и там ще е супер". Идвам си събувам си кецовете и сядам на стола от който ставам за да си легна "много" часа по късно (стола е доста удобен). Сън няма. В даскалото е трагедия (утре и другиден 4 контролни аз дори не знам по какво са ), друга игра не сам пускал от септември .............. поне алкохол има колкото искаш няма да се плаша - повечето е домашарка 45*+...
_________________________________________________________________________________________________________
... Оох, ко да кажа.
Не спа. Като се събудя сутрин и пред очите ми още се въртят разни саби и брадви.
Не ям добре. Пия много кафе. Започнах да отслабвам малко по малко.
Друга игра не пускам.
Бягам на спринт от работа до къщи да пускам PC-то.
Девойката недоволства. Секс добре ама никакъв друг социален живот.
Няма излизане, няма алкохол. Спрях наркотиците дори (не знам кое е по-добре).
На работа по цял ден щракам F5 на тоз форум. Че и пиша глупости понякога.

А би трябвало да съм претръпнал уж, 29 годишен съм все пак.

... Единствената разлика - 27г. и че приятелката ме гони от РС-то за да играе тя ама аз пак я гледам.

... Евала, народе така трябва! Е сега то за жалост от пристрастяването се получава често така, че гаджето те "жертва", а не ти нея. Кой не е попадал в ситуацията:
-Ти кабелната плати ли?
-Да...
-Боклука изхвърли ли?
-Да...
-На работа отиде ли?!
-Да...
-Как се казваш?!
-Да...
... Добре че живея с гаджето, иначе незнам как щях да и отделям време, незнам. Цикля яко! Добре че я научих и нея да играе (яко ме цица за голд). Цикля яко! Като съм на бачкане цикля по сайтове и форуми. Цикля яко! Излизам инцидентно, а съм на 28... Цикля яко! Бачкам на смени. Цикля яко! Две дневни, две нощни, "две почивки". Цикля яко! Спя рядко и помалко-предимно на работа. Цикля яко! Социялен живот само в играта... О боже, какво правя?!?... Цикля яко!

П.П. Ако някаде, съм се повторил то е от цикъла...

... Аз лично преди ден почнах да пиша SMS на едно маце и добре, че по-средата се усетих, че съм започнал с "/w Asq" - после щеше да се обяснявааам...

... Ми кат ви гледам вие сте си добре. Аз кат се събудя ми се привижда Spirit healer, после търся отчаяно в горня десен ъгъл карта на зоната, в която се намирам. Най-забавно е кат видя човек (което стана вече рядкост)... кликвам с един пръст в/у него и чакам да ми се появи иконка с lvl и клас.

... Аз в часовете по англииски ако се налижи да пиша нещо от рода на wait,thank you,please и тн пиша w8,ty,pls.Наше са командировка сетете се колко спа.За алкохолче и момичета остават време.Е са петака братовчед ми ми беше на гости.ПО едно време ми вика аре аз лягам.Що бе то е само......5:30 часа.Аре аз след малко.

... Аз пък намерих нови приятели покрая вова - например Глигана от Младост, разни гърци, двамата пикльовци от Матрицата 2 и други.....

... Хайде и аз да напиша нещо...само че нещо позитивно:
Значи откакто играя WOW съм направил сметка, че съм спестил доста пари - главно от седене в къщи и зомбиране.
Простата сметка е, че преди това излизах почти всяка вечер и плащах сметки между 20-30 лв заедно с жената.
Да кажем, че излизам 2-3 пъти в седмицата - това са грубо 60-80 лв на седмица х 4 седмици това прави 450лв на месец.

Мой приятел е още по добре - той си няма гадже и ходи по к*рви и той ми каза че е спестил от к*рви поне 2000-3000 лв за тези 2-3 месеца.
Така че си има и хубави страни
Жената "МАЙ" свикна вече и не мрънка много - но достатъчно
Социалните контакти са на -1 и ако има някакви такива се говори само за WOW - което е ужасно...
това е...

... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...

... Абе още минавам за нормален ама скоро ми се случи да гледам новините и говорителката спомена нещо по политиката ДПС (DPS=demage per second) ...и нещо почнаха за тях да бръщолевят..а мен ми в главата дпс..дпс ама и скороста не е за подценяване,пък и нищо за това дали е 2h или 1h не казаха.

... От както заиграх WoW вече 3-та работа сменям :Пппп

... Нямах време да прочета целия форум(wipe в ZF и междувременно четях тука) та мисълта ми беше(все още нищо смислено не съм казал ама аре карай) че 4 !!! ( Ч Е Т И Р И !!! (four !!!)) дни не играх WoW с идеята да се откажа, защото WoW >>>> My Social Life(поне имах някакъв преди(или поне така си мисля) ) но се разболях... и докато се тъпчех с хапове в нас се измъчвах с мисълта колко ли левела съм щял да вдигна през тея 4 !!! ( Ч Е Т И Р И !!! (four !!!)) дни и (още 6 болен OMG ) *

*//Играя от едно клубче немам си PC
// Но пък без PC в нас поне мога да цикля ""докато съм на даскало""

... WoW >>>>> real life

пожертвах съня си...
по принцип рядко ходя по барове... сега още по-рядко... => не моа си намеря приятелка...
пари нямам
чувството че очите са ми компот е вече нормално
научих се да отговарям на въпроси с ДА... на които задължително бих казал НЕ...
научих се да играя докът майка ме нарежда, че не съм изпълнил това, на което съм казал ДА
и още много, които не са за пред хора ^^ макар че това общество вече не сме хора! :Д

... molq , molq .. az sym si human warlock... female .. mnoo sexy ... po-sexy i ot kolejkite v universiteta ...

... kupih si igrata prez iuni pulen tapak sam oshte nqmam sheiseti lvl igraq vsqka cvuzmojna minuta davam si si4ite pari za upgrade na PC-to ili prosto z da si kupq game card taka de i bez tfa ne mi davat nogo pari ta... ot kakto si zeh WoW ne sam spal dva poredni dena ve4erta samo igram igram problema mi e 4e dostigna li 40 lvl mi pisva zatova i imam nqkolko geroq na tova nivo ...sega sam po4nal nov 45lvl gnome rogue i mi stava po priqtno i pointeresno s vsqka minuta daje do kato igraq si mislq kak shte igraq i utre i utre i utre i do kraq na shibaniq mi jivot llol haha. v u4ilishte zapo4nah da begam minaliq mesec shteha da me gonat daje imam slabi ocenki a maika mi zabrani da igraq ama nali sam hitar stavam sutrin predi daskalo kam 1-2 4asa i sedam do kam7;00 igraq posle tragvam na daskalo spiq si tam na stola ne nosa u4ebnici jne izlizam ve4e brat mi mi se smee priqteli nqmam gadje ako ne sam imal pone izgybih vazmojnsta da si namerq i vse pak ne moga da spra wow kolkoto i da se zamislqm za tova 4e e po dobre da ne igraq kato natisna "enter World" i prosto surce ne mi dava da si pomislq dori 4e nqma da igraq za sedmica ili zavingi ne sam igral wow ot 3dena sHE SE POBARKAAAAAM shot nema pari za game-card i taka dese pak WOW RULEZ BABYYYYYYYYY nikoga nqma da q spra !!!! ! ! ! ! ! !! !! !

... "...Играта е наркотик .............. който е легален а после на Митко и Симо от класа им викам наркомани споко хора самия факт че намирате време да четете тази тема означава че все още имате искрица останало съзнание - не сте напълно зомбирани ............ направете нещо по въпроса
P.S. Хехехех кой ще се жертва гаджето заради УоУ ......... тва вече ще е върха на наркоманизма...."

каква искрица бе брато аз четох докато ми се сваляше patch-а иначе и аз правя доста саможертви в името на УоУ (сън, жени, училище).

bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/offtopic
/скандира/ Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! ... =)))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети