Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кошмар

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 10:38 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте на всички от Графила (или по точно на тези, които посещават "Представяне"). Нямам време да си създавам акаутни по разни оналайн сторове, затова ви давам направо линк към сайта ми: www.npopov.hit.bg . Леко съм непродуктивен и има още бая да уча, затова пък се надявам да го науча с ваша помощ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 10:48 am Заглавие: |
|
|
NP
много интересни рисунки като типажи и моделиране, хресва ми и вниманието което отделяш на заобикалящата героя средата. Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Сайтчето радва, може да се оптимизира. но все пак радва.
Графиките също, можеш да доразработиш идеите :) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Имаш много интересен стил. Заслужаваш похвали и поoщрение и следващата ти тема да е в "графики и илюстрации". Велк'м!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Уж отделям внимание на средата, но не достатъчно :). Най-наложителна ми е анатомията в момента и горе-долу това упражнявам. Сайтът е правен само на Фотошоп и ... Фронт Пейдж :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 2:57 am Заглавие: Re: Представяне |
|
|
NP написа: | Здравейте на всички от Графила (или по точно на тези, които посещават "Представяне"). Нямам време да си създавам акаутни по разни оналайн сторове, затова ви давам направо линк към сайта ми: www.npopov.hit.bg . Леко съм непродуктивен и има още бая да уча, затова пък се надявам да го науча с ваша помощ. |
Е Ники как е бре :) аз съм Николай от даскалото 11В клас :) _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 3:07 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Имаш много интересен стил. Заслужаваш похвали и поущрение и следващата ти тема да е в "графики и илюстрации". Велк'м!!! |
Мерси, остава и администраторите да са на същото мнение :)). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 3:13 pm Заглавие: |
|
|
"ВНИМАНИЕ - data.bg, hit.bg както и другите подобни БГ сървъри НЕ са подходящи за целта, не качвайте неща там, защото половината модератори не ги виждат и представянето Ви става безмислено. " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 3:36 pm Заглавие: |
|
|
много приятни неща, хубав стил, за анатомията си прав, но за етапа си се справил доста добре с нещата, можеш да опиташ да разработваш пространството около типажа с повече текстури мисля че ще помогне:)
велкъм! _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Descov - ако решат и половината администратори могат да ме приемат :D, ако не - здраве да е. Пък и сайтът ми е малко или много в плюс :).
CyberGOd - все още не работя с текстури :), по нататък като взема Таблет ще опитам :). Рисунките в момента правя на ръка, с изключение на няколко филмчета на флаш :P. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Аз само казвам NP :) Иначе щом velinov и DJ_CyberGod са ти харесали нещата сигурно си вътре :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 6:27 pm Заглавие: |
|
|
И PetyoDenev и Io_the_STEALTH :) sry за 2я пост |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 10:13 pm Заглавие: |
|
|
NP, ти нямаше ли представяне със същите неща преди известно време? Поне съм ги виждал преди повече от година... имаш ли нещо ново? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност е преди около преди половин година:). Ами има няколко нови неща в сайта... но трябва да призная, че бях малко зает. Принципно имам и други неща, които се надявам да покажа в "Графики и илюстрации" по нататък ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 11:52 am Заглавие: |
|
|
Още много работа си трябва. Успех! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Така и така не мога да поствам в "Графики и Илюстрации", поне тук можете да ме критикувате и напътствате :P.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам за втория пост, просто исках да добавя, че втората не мога да я преработвам просто защото я загубих, а да и съжалявам за качеството... снимки от GSM са :P. Скоро си взимам таблет, така че очаквайте включване :D. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
зелената гад е мноо забавна - евала и ако имаш още състояния даваи да гледаме =)))))
колкото до втория пич - за анатомията ти си го знаеш
успех! _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 5:57 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | Всъщност е преди около преди половин година:). Ами има няколко нови неща в сайта... но трябва да призная, че бях малко зает. Принципно имам и други неща, които се надявам да покажа в "Графики и илюстрации" по нататък ;). |
... със стари работи от преди половин година работата няма да стане...
предпочитам да видя сега нещата, които си "запазил" за след като влезнеш...
гледам че имаш някакъв изграден стил, имаш и талант, но таланта трябва да се доразвива за да не си останеш само на ниво "стил".... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Слушай Майс-а и пускай новите работи, че ми се гледа! ;) |
|
Върнете се в началото |