Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Galero
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:46 pm Заглавие: е не е представяне |
|
|
още не съм се представил и затова поствам тук:P
та трябва да направя 20-тина като тези душици,и се надявах на някаква препоръка,че нещо не съм сигурен дали ми харесва как стават,а нямам много време
п.п.Не съм сигурен че имам право тук да пускам такава не-представяща тема....дано да не взема някакъв демидж за това:P
мерси предварително:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Много са свежи :)) според мен няма да отнесеш! на първото - си му изкривил усмивчицата и не стои естествено - средното е много сладко!
дясното ако му оправиш очичките ( да са по фини - както веждите на средното примерно - за изтъняват) ще е по-добре мисля :) иначе са сладурски :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:01 am Заглавие: |
|
|
а ти за какво ги правш тези smiles,ако не е таина.
иначе не са лоши:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galero
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:38 am Заглавие: |
|
|
scrawl написа: | а ти за какво ги правш тези smiles,ако не е таина.
|
ми за някакъв сайт за запознанства са....и трябваше да ги докарам до 20,а аз стигнах 11 и немога да измисля повече:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 10:24 am Заглавие: |
|
|
е сподели и дугите де:)
в нета е пълно със смайлис, тези които си показал ги има, така че би могъл да взаимстваш и други състояния
усмивката при първото изглежда неестествена заради сянката която си пуснал под зъбите или поне на мен така ми се струва
а на теретото тоя черен контур, около самите зъби, мен лично много ме дразни и обема на зъбите няма общо с обема на топчето, трябва да завият навътре _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Galero написа: | scrawl написа: | а ти за какво ги правш тези smiles,ако не е таина.
|
ми за някакъв сайт за запознанства са....и трябваше да ги докарам до 20,а аз стигнах 11 и немога да измисля повече:) |
ема те вече са измислени... взимаш някой сет от кръгчета и гледаш кое за какво е и си правиш твои версии.. оправи контура на устите им да е идентичен. виж в първата как е и в дясното че ти е различко... и да е малко по-прецизен. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|