Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hifi_xtris
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 10:14 pm Заглавие: |
|
|
не е достатъчно за представяне |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 10:28 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | не е достатъчно за представяне |
ар Ю шуре? :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 11:58 pm Заглавие: |
|
|
здрасти _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
r@f@

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:42 am Заглавие: mnenie |
|
|
Izviniavai,no napravi si Unicod na saita za6toto se iaviava problem kirilicata i ne ti se 4ete! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 12:09 pm Заглавие: Re: mnenie |
|
|
r@f@ написа: | Izviniavai,no napravi si Unicod na saita za6toto se iaviava problem kirilicata i ne ti se 4ete! |
WTF? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 2:43 pm Заглавие: |
|
|
ха сега кажи ти, допадат ли ти на теб нещата, които си представил? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ха сега кажи ти, допадат ли ти на теб нещата, които си представил? |
не знаеш в какво се забъркваш _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hifi_xtris
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 6:16 pm Заглавие: Re: mnenie |
|
|
r@f@ написа: | Izviniavai,no napravi si Unicod na saita za6toto se iaviava problem kirilicata i ne ti se 4ete! |
Извинявай
Код: | <title> Николай Митрев </title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=win-1251" /> |
Май при теб е проблема с кирилицата. Съжалявам.
@fatwalker шурето го нема :)
@bile еми не е кой знае какво ама ми допада, това което съм представил. Мислех да пооправя хедъра, ама сега работя над друго. Има време пък и съм фаза учение.
@SIMPLI оки то в сайта пишеше. ето и тук
на 23 съм Студен съм със специалност КСТ в гр.Пловдив. Интересите са ми уеб дизайн + HTML, xHTML, CSS, начален стадий на изучаване на PHP & MySQL + Javascript. Преди да почна това изучавах С++
Надявам се да е достатъчно.
@ivosiliev знам за какво намекваш. Споко аз си уча сега занаята и както каза един наш колега Цитат: | първо да прави, прави дизайни 2 години и сам да си ги оценява дали стават. |
Надявам се че е достатъчно представянето ми. _________________ NDesign Style - по добрият стил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Напълно е достатъчно:
Пс. Мно добро решение че са пускаш тук с каска. Щи требе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 12:30 am Заглавие: |
|
|
така става, когато си на 23 години студент кст и с такива интереси... _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
disfunction

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 1:38 am Заглавие: |
|
|
оле как го нахранихте ;) _________________ "Вечното безмълвие на безкрайните простори ме ужасява" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 2:08 am Заглавие: |
|
|
добре, че е хванал струни с долната ръка, че знаеш ли какво оружие е туй въображението - и на цензурата не прощава понякога.
Цитат: | Споко аз си уча сега занаята и както каза един наш колега |
... ми да лягам да спя спокойно тогава.. лека! _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 11:40 am Заглавие: |
|
|
Ники, design-a и development-a са 2 различни неща. Изискват различни умения и затова се правят се от различни хора. Никой не очаква да умееш всичко. Хубаво е че си се хванал с PHP, МySQL, Javascript и т.н. Към тоя занаят се насочи по-добре и остави дизайна на дизайнерите. ;)
Ето виж мен - аз си пиша на Java и asp и не се бутам между шамарите во веб дизайна. :р
А друг е въпроса колко правенето на уеб сайтове може да бъде предизвикателство - за мен лично това е най-черната работа на IT-тo, но това е тема на един друг форум.
Успех! _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
ти мира си естет човек... бързо ще се научиш на веб дизигхн:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 12:46 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | Ники, design-a и development-a са 2 различни неща. Изискват различни умения и затова се правят се от различни хора. Никой не очаква да умееш всичко. |
Това само в България го говорят... _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 1:06 pm Заглавие: |
|
|
rainbow написа: | mira написа: | Ники, design-a и development-a са 2 различни неща. Изискват различни умения и затова се правят се от различни хора. Никой не очаква да умееш всичко. |
Това само в България го говорят... |
В смисъл??
Че извън България се иска всичко да знаеш, това ли казваш? О.о
(хех, DR2 много си мил :р) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 2:42 pm Заглавие: |
|
|
f
mira написа: | (хех, DR2 много си мил :р) |
д-р 2 е метъл х))
/f |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 2:49 pm Заглавие: |
|
|
rainbow написа: | mira написа: | Ники, design-a и development-a са 2 различни неща. Изискват различни умения и затова се правят се от различни хора. Никой не очаква да умееш всичко. |
Това само в България го говорят... |
бе ти имаш ли и най-малка представа ква глупост написа?? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hifi_xtris
|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | Ники, design-a и development-a са 2 различни неща. Изискват различни умения и затова се правят се от различни хора. Никой не очаква да умееш всичко. Хубаво е че си се хванал с PHP, МySQL, Javascript и т.н. Към тоя занаят се насочи по-добре и остави дизайна на дизайнерите. ;)
Ето виж мен - аз си пиша на Java и asp и не се бутам между шамарите во веб дизайна. :р
А друг е въпроса колко правенето на уеб сайтове може да бъде предизвикателство - за мен лично това е най-черната работа на IT-тo, но това е тема на един друг форум.
Успех! |
Като са различни все едно мемогад да се смесват. И едното и другото в паралел. А зависи и кое по лесно тръгне, то ще е с преоритет.
Правих един проект, който ми дадоха дизайна, аз трябваше да правя кода. Не е кеф само едното да правиш, друго е като си нарисуваш, и после напишеш кода. Е неговоря за сложни сайтове с много код php, mySQL и т.н., за тях иска време.
@ivosiliev До се га не съм чувал долна ръка и горна ръка, а нека си имат въображжение.
@nub да не си ми станал фен, та така изкарвате снимките ми на показ, както и твоя колега с другата (оригиналната снимка)
Смех _________________ NDesign Style - по добрият стил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|