Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
xa62o
|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 5:36 pm Заглавие: Nescafe 3D |
|
|
седя си пред монитора и ми се пие кафе... кафе обаче няма ...и взех че си направих ;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:53 am Заглавие: |
|
|
не разбирам от 3д ама чашата не е много убедителна визуално _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 11:44 am Заглавие: |
|
|
еее, ама чашата въобще не е такава!
няма изкривяване напред - прави са ръбовете, дръжката също не е толкова голяма, нито толкова тънка, логото е по-малко като площ. за отблясъка предполагам е ясно - все пак е керамика, не стъкло.
цветът е този обаче :)
оправи пропорциите и ще заприлича (ако държиш де :) ) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SkyApe
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Станало е много добре :] Само вместо пакетче захар в пепелника трябваше наистина да сложиш цигара :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pr1vateer

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 12:59 am Заглавие: |
|
|
според мен е мн добре направено работил съм с 3д и знам че си е бая трудно особено тия 3 предмета който си направил не са лесна задача но може би трябва малко по реалистик текстури там UVW мапинг ли беше и по добър рендер и сичко си идва на място |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 10:23 am Заглавие: |
|
|
Pr1vateer написа: | според мен е мн добре направено работил съм с 3д и знам че си е бая трудно особено тия 3 предмета който си направил не са лесна задача но може би трябва малко по реалистик текстури там UVW мапинг ли беше и по добър рендер и сичко си идва на място |
Наистина ли си вярваш:) Тук има 5 минути моделинг.
xa62o => Текстурките са ти блърнати. Ползвал си почти един и същ материал за всички предмети. Има още много работа по сценката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xa62o
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 3:06 am Заглавие: |
|
|
истина е 4е не съм работил много по проекта. истина е 4е не съм полазвал добър рендер. виждам пропуските си... и наистина мога да се върна към проекта но си4ко с времето си :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
надписът нескафе ти е блърнат
масата - много лъскава
пушилката отгое не е убедителна
геометрията на чашата е неправилна и има клипинг на пакетчето с пепелника _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xa62o
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 3:38 am Заглавие: |
|
|
мдааа, гре6ките наистина са непростими!
6те взема да си купя такава ча6а и да я разгледам първо, не да я правя по съ4иненята в главата ми... все забравям 4е минели една истина пред о4ите ми, мозъка има 6антавото зававление да криви онова което възприема ве4е като спомен.
относно reflection-a на масата, ами, така ми харесва представям си какво е да има6 маса в/у която никои не се е пестил с лак-а :)
за clip-a, мога да обвиня спокоино cloth modul-a, ама няма 6тото то ас съм си виновен дето несъм го забелязъл... 'кой би помислил 4е някои 6те се вглежда толкова'
blur-a е да виждам го - неме дразни даже мисля 4е би ми харесало да му тегля aliаs и примерно да го върна както бе6е преди - огледално "да стане като на линейките"
всъ6ност ас тая 4аша хи4 нея виждам така... неее тая геометрия е гре6на , като гледам 4а6ате сяка6 виждам творение от 70-те, мноо старинен design има тзтзтз... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 8:39 am Заглавие: |
|
|
масите с многото лак обикновенно преди това се рендосват, така че дървото да е .... един вид свежо и като се лакира цветът става светъл, меден един такъв; никой не лакира нерендосани и повърхностно потъмнели дъски - за справка най-близката бирария с дървени маси _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xa62o
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 12:50 pm Заглавие: |
|
|
е... не се ограни4авай толкова с реалноста в кръчмата де...
представи си например картинката - семейстево отиват на вилата и детето им там намира дъски и 2 дена си се занимава с не6то там сктиро от родителите които се разхождат из близката гори4ка с ку4ето и се 4удят 6то детето им иска да остане в района на вилата, когато на 3тия прекрасен ден то им излиза с няква маси4ка, ниси4ка такава нерендосана, не усобено красива, но ба6тата я взима и я лакира, майката целува детето и от него ден тая маса седи на верандата на тая вили4ка, за спомен примерно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
xa62o написа: | е... не се ограни4авай толкова с реалноста в кръчмата де...
представи си например картинката - семейстево отиват на вилата и детето им там намира дъски и 2 дена си се занимава с не6то там сктиро от родителите които се разхождат из близката гори4ка с ку4ето и се 4удят 6то детето им иска да остане в района на вилата, когато на 3тия прекрасен ден то им излиза с няква маси4ка, ниси4ка такава нерендосана, не усобено красива, но ба6тата я взима и я лакира, майката целува детето и от него ден тая маса седи на верандата на тая вили4ка, за спомен примерно... |
И се събират от 2 села дърводелци да се възхищават на масичката а бабата ги черпава с нескафе. А във втора серия се случва една люта зима и цялото семейство е застрашено от измръзване, тогава нацепват масичката на подпалки и успяват да се стоплят, щото масичката се разпалва добре понеже е добре лакирана и цялото семейство се топли около огъня и пие нескафе, но на детето му става мъчно за масичката и се провиква....
"..провиква се: О, Петко, Петко! Като петко нали е прасето на двора"*
____
*цитат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xa62o
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 1:13 pm Заглавие: |
|
|
хаха да, доста мелодраматиччно продължение.
...само 4е за друг сценарии |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 1:15 pm Заглавие: |
|
|
xa62o написа: |
...представи си например картинката - семейстево отиват на вилата и детето им там намира дъски и 2 дена си се занимава с не6то там сктиро от родителите които се разхождат из близката гори4ка с ку4ето и се 4удят 6то детето им иска да остане в района на вилата, когато на 3тия прекрасен ден то им излиза с няква маси4ка, ниси4ка такава нерендосана, не усобено красива, но ба6тата я взима и я лакира, майката целува детето и от него ден тая маса седи на верандата на тая вили4ка, за спомен примерно... |
за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xa62o
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
maceman издребнява6 са, вярно е 4е трябва да си разбираме дискусиите , и ми се струва 4е си ги разбираме... ако някоя думичка неси могъл да разбере6 ще ти я преведа np. но се съмявам проблема да е в това, по скоро ми се струва 4е идеята ти е била просто да остави6 мнение. всъшност няма значение :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 2:01 pm Заглавие: |
|
|
xa62o написа: | maceman издребнява6 ... |
разлика между 6 и шшшшсекс прайш ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 2:08 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... | това е странно, ако някой рисува добре но пише зле тогава какво правим? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 2:15 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | maceman написа: | за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... | това е странно, ако някой рисува добре но пише зле тогава какво правим? |
Пуска си рисунките без да се обяснява много много :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 2:16 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | maceman написа: | за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... | това е странно, ако някой рисува добре но пише зле тогава какво правим? |
гори... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|