Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 12:47 pm Заглавие: Ratio 4711 уеб |
|
|
здрасти
.
   |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 12:51 pm Заглавие: |
|
|
nishtu ne razbrah ot tva pokazvane... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
фирма за счетоводство и работа с финанси
целта е да е "изчистено" тъй като фирмата работи с парите на хората и трябва да ги посреща със сериозно излъчване |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 1:18 pm Заглавие: |
|
|
да приемем, че тоналността си е тая... другото не ме радва
скучно не е равно на "изчистено"
цитирам ...
Определение за простота
Какво е простота? Тя може да се определи като "отсъствие на ненужни елементи" или още по-кратко - "най-важното".
Просто не означава отегчително. Просто не означава повърхностно. Простотата е особено важна, когато се оформят интерфейси, които са богати на информация и средства за общуване.
Простотата не е стил на дизайн, тя е възглед за дизайна, подход, който често дава най-красивите и най-полезните резултати.
Честа грешка е да се мисли, че достигането на простота е въпрос на намаляване, на свеждане до нещо, което е по-съвършено от "простия" краен резултат. Точно обратното - простотата изисква сериозна мисъл и усилие.
край на цитата
за това се сетих първо ... ей така да ти го споделя
Успех!
едно чаровно лице да има и ти точно него скри :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Аз не трябва да се обаждам в уеб-теми, ама като в във за всеки, рекох да се обадя...
Подхвърли им на клиентите, ако ти се занимава - че какъвто и дизайн като за огромна и сериозна корпорация да им направиш, тия портрети винаги ще го развалят и ще напомнят за смърдящ офис с кичозен холски полилей в центъра на тавана. Просто или да си сменят фотографа, или да слагат клипарт, че... има една приятна снимка и тя тук е скрита наполовина :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 11:47 am Заглавие: |
|
|
на последните варианти хедъра ти е проблема - писалката е откровено гадна и като качество на снимката и като цвят, оранжевата "статистика" трудно се разбира какво представлява, логото по никакъв начин не се разбира че е лого - напълно се слива с другите елементи из хедъра...
отделно мисля че много бяло пространство си оставил над навигацията - седи като разместено така.
но специално хедъра бх те посъветвал наново да го почнеш..
успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 9:32 pm Заглавие: |
|
|
много си прав bile
мисля, че ми помогна да стане към по-добре