Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 11:33 am Заглавие: Конкурс - лого на ваканционен комплекс |
|
|
........................... ................. ........... . .............. ........... . ............ ...... ............. .... ...... . . . . . . ..
Име на комплекса : ................ ......... ............ .....
В превод името “......... ......” е “........... . ............”, като ............ е населеното място където ще е разположен комплекса.
Изисквания за логото:
Логото трябва да е на латиница, като водещата част, основен акцент е самото име “.............. ...........”, a “............ ........ .........” да е като подзаглавие. Логото трябва да е приложимо за всякакъв вид печатна, електронна, външнa и сувенирна реклама. Трябва да отговаря на характера и имиджа на обекта.
За предпочитане е предоставеният паспорт включващ основните цветови схеми, описание, примерно приложение да бъде в PDF формат.
........................ ................... ..............
Конкурентни предимства на комплекса: непосредствена близост до ........... ........... ....; невероятната гледка ............. ............. ........ ......... .... ...
и т.н. LH |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Михайлов а ти от кога си мод? Или просто аз сам изтървал какво става по тези места? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:22 am Заглавие: |
|
|
Трий.
Аз съм питал ама малко се разминАхме... впоследствие беше оправено... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|