Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ronige

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:38 pm Заглавие: Добър скенер за без пари? |
|
|
Плосичък въпрос .. знам че едното изключва другото обикновено, но все си мисля че някои от вас са имали същата мечта и са разбрали не малко за това как да я постигнат та ......
Дали можете да ми препоръчате скенер около стотарка (в лв) и да си заслужава парите. Няма да сканирам диапозитиви и такива разни. Само туш и молив с идеята да ги пипна с някой софт. Или поне малко акъл, какво да гледам като си купувам скан' ако може да дадете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Без да се впускам в марки щ'и кажа какво бих направил аз.
Ако търся скенер в днешни дни бих събрал около 300 лв. и бих търсил модели в тази ценова рамка.
Не бих си взел 150лв. комбайн тъй като нито един от компонентите му не е изпълнен докрай.
Бих търсил скенер, чиито инсталационен софтуер ми предлага предварителни настройки на цветовете, яркостта, някакви криви и прочее.
Не бих се интересувал от възможностите за колкото се може по-висока способност на сканиране спрямо резолюция.
Вземай отсега смислена тхеника за да не купуваш за същите пари евтинийки на няколко пъти...
Иначе за това което питаш - всяка консерва ще ти свърши работа. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Ако се впуснеш в марки няма да ти се разсърдя :) 300 кинта ми идват нанагорно (особено след морето) а ми писна да ползвам служебния или на някой комшия. Иначе и аз препочитам по-скъпичките неща ама ей го ... драскам си с Volito-то и тва е. А Intuos III ми е легнал на сърцето ... мъка мъка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 9:03 pm Заглавие: |
|
|
canon imam az za kym 100 lv. po-tynyk ot kniga, zahranva se ot USB to, ne "topli" lapmata po 2 chasa kato HP tata i sym dovolen _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Хъмм .... аз съм леко фен на Canon ама във фотото. Така че бих си взел Canon-че.
Ако някой има да каже нещо против да го каже или да замълчи завинаги .. по тази тема ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|