Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
apropo

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 3:21 pm Заглавие: sait za dasf |
|
|
Здрравейте на всички,
ето нещо ново и от мен. Търси се много изчистен бизнес стил с подчертана нестандартност, както се изрази порачителка :D
Благодариа за мненията и препоръките _________________ Ivko Tzvetanov
Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш е нужна само малко слюнка.
http://www.plamache.org/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Не си спазил заданието в нито едно от показаните неща. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 12:26 pm Заглавие: |
|
|
чудесен коментар просто нямям думи (ако може да се нарече коментар) мерси все пак _________________ Ivko Tzvetanov
Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш е нужна само малко слюнка.
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
apropo написа: | чудесен коментар просто нямям думи (ако може да се нарече коментар) мерси все пак |
Аре поредния/та........ Кво искаш бе пич(ка)? Кво ти беше заданието - бизнес нестандартно? Като ти казват, че не си го спазил начи не седи бизнес нестандартно!! Кво повече искаш??? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Не си спазил заданието в нито едно от показаните неща. |
То и в това няма лошо, ако го направиш по-добре отколкото е било в заданието никой няма да го върне.
а иначе по дизайна:
от това нещо нестандартна подчертаност много трудно ще направиш, лично на мен ми е много еднообразно и сухо, лош избор на снимки, повтаряне на ненужни ефекти (от тях по-нестандартно няма да стане) никаква подредба в дизайна, помощното меню седи над основното??? тая цветна линия най-отдолу изобщо не и е мястото там, единствения ти болднат текст е на новините се едно те са най-важни в тоя сайт, сиви линии, сини линии, много сиви линии и т.н, но за 1 час от този дизайн можеш да изкараш един приятен бизнес сайт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute Благодариа за коментара това исках да чуя каде са ми грешките и каде да пипна за да се получи нешто ОК. Ще се постарая още и пак ще пусна резултат като има
Мерси пак :) _________________ Ivko Tzvetanov
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Не съм искал да се заяждам, просто ме домързя да пиша.
По същество:
Снимките в главите ти са под всякаква критика. Не са добре подбрани, а именно хубави снимки без всякакви бевъли и сенки биха ти направили сайта доста добър.
Нямаш последователност на страниците - меню, което изглежда по един начин на първа страница на трета страница е на друго място и изглежда по различен начин. Трябва да имаш и последователност при представяне на линковете. Имаш примерно сини, червени, оранжеви линкове, линкове с бял текст върху синя подложка, линкове с черен текст върху сива подложка. И това върху една страница. Много е.
Има правила и за представяне на текстови блок.
Вариант 1. Всеки нов параграф започва с отстъп навътре.
Вариант 2. Всеки нов параграф започва без отстъп, обаче между параграфите се оставя разстояние.
На втора страница ти имаш текстови блок от първия вариант и веднага след него текстови блок от втория вариант. Не го прави.
Имаш прекалено много пресичания на фигури.
Имаш разделители между линкове и текст такива |, имаш такива >>, имаш такива ____________, имаш бутони с бевъли, имаш бутони с черен текст върху сива подложка, имаш бутони, които изглеждат повдигнати от едната страна само. Не е ли множко?
За каква резолюция е правен сайта? Щото ако е съобразен с 800 Х 600 със сигурност ще имаш хоризонтален скролер. (около 760 px би било добре) В противен случай няма смисъл да изглежда така.
Надявам се, че съм бил полезен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря препоръките. Прави сте за всичко и ще го обравя. Още веднъж благодаря. _________________ Ivko Tzvetanov
|
Върнете се в началото |
|
 |
|