Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:42 pm Заглавие: |
|
|
много. добро. _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 10:21 am Заглавие: |
|
|
на първите с лейди J. ми сивеят нещо и ако кадърът се изчисти от към излишни неща ще светне с игра на фокус/дефокус и контрасти
"натюрмортите" ти ли си ги редил, някои са хаотични и отрязани, някои са пусти композиционно _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
яку!!! :)
па си си играл с бели канчета на рамките ::::))))))
към рамки те влече тебе знам ас!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Mim i az si misleh su6tite ne6ta po otno6enie na Lady Jane,za sivoto i za iz4istvane na niqkoi razseiva6ti elementi ,no mi se storiha interesni kato dekoracia-a za fokus i razfokosuirane sum go napravil no iqvno ne e mngo osezaemo i izrazeno ,iska6e mi se da izbegna komentari ot roda 4e pak sum pribiqgnal do krainosti pri obrabotkata na kadrite (6toto vednuj gi polu4ih ;).Tozi weekend predpolagam 4e 6te imam malko pove4e vreme da gi obrabotiq otnovo,a panata ne sum gi redil az te biqha 4ast ot dekoraciqta na ciqlat scena prosto mi haresaha ,zatova gi i narekoh zestra tui kato se razigrava6e niqkakva svadbena scena .....
Petio blagodarstviq ...
Kapitanaaaaaaaaa 6te te risuvam az skoro niqma na4in i 6te te sloja vav ramka.....;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
TETRAGRAMATON написа: | Kapitanaaaaaaaaa 6te te risuvam az skoro niqma na4in i 6te te sloja vav ramka.....;) |
е мойта рамка може да е на звездички и много шарена
макар че на артисти като нас не би трябвало да им се слага рамака :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|