Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
извод: нямам против простотията, стига да не ме занимават аз да я правя
заравям томахавката _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | стига бе тук все още клиенти като чуят 500 - 1000 лева за рекламна фотосесия и ме пращат по дяволите а после ми идват с диск пълен с 6 мегапиклебови шитки за които някои по-селяндур и от тях им е зел 200 кинта
аз обаче упорито продължавам да предлагам на всички селяндури професионални фотосесии за рекламните кампании, с едничката надежда един да се съгласи. |
За ко се мъчиш. Селяндура е високотехнически образован, той има братчет с дигиталка, па ко требе за сватбата ше купи некв апарат за 1500 лв а?
Никакво обучение на селяндурите. Нема излишно време и енергия.
Искат ефтинко не е при мен адреса.
По добре три сайта на година за Правилни клиенти откокото 30 за лебеди. Не че не съм опитвал. Просто не си връща усилията.
Относно таргета дет са е шашнал от Дистанционните съм склонен да поспоря. За много от тях е останало неразбрано:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:21 pm Заглавие: |
|
|
а аз не се мъча просто прилагам към офертата едно "а би могло да стане и така..."
щото иначе ше ме е яд че поне не съм опитал |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:24 pm Заглавие: |
|
|
nub - прави си !
Никаква енергия не мога да хабя за селендурите, които разбират от всичко! Един ми каза - на мен ми се отдава дизайна, и ми праща корица в ексел, и съответно ме уговаря, че всичко му е готово за печат... за графичен проект не може и да става дума... Малееееееее ей това са около 10% от клиентите, с които работиш на загуба и ти опъват нервите с наглостта и мазния си манталитет на всезнайковци.
Никакво учене бегай някаде другаде!много се разпалих |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Така говорите щото всички тия неща ги бичите частпром има те си добре платена работа зад гърба и не ви дреме дреме мноо мноо за другите проекти, но ако се изхранвахте само с това друга песен ще пеете. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Така говорите щото всички тия неща ги бичите частпром има те си добре платена работа зад гърбa |
Aaaa, не слагай обще знаменател ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:09 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Така говорите щото всички тия неща ги бичите частпром има те си добре платена работа зад гърба и не ви дреме дреме мноо мноо за другите проекти |
Чул те, Господ с двете уши! :))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:42 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Така говорите щото всички тия неща ги бичите частпром има те си добре платена работа зад гърба и не ви дреме дреме мноо мноо за другите проекти, но ако се изхранвахте само с това друга песен ще пеете. |
ООО от твойте уста в Божиите уши:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
ми намерете си работа бре през седмица две тук блесва някоя обява, че си тарси човек и условията са добри кво чакате, така няма се занимавате с "лебеди" _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 7:05 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | ми намерете си работа бре през седмица две тук блесва някоя обява, че си тарси човек и условията са добри кво чакате, така няма се занимавате с "лебеди" |
Лебедите са мнго разпорастранени птици у нас, шанса да работиш на заплата и да несе занимаваш с лебеди е минимален.
А относно коментара ти аз са изхранвам ( и не са мо мен си) на свободна практика да го наречем. Единственото заради което бих се хванал на заплатка някъде е за малко спокойствие и заплащане спрямо нивото ми.
Смея да твърдя че на клиент "лабаво" не съм давал, без значение колко плаща. Малко са хората които биха издържали "Фронта" колкото мен.
Просто у нас културата на клиента е развалена главно заради "Клякащи специалисти". Клиента плаща не за да му кимаш с глава и да му слагаш дъщерята на етикета. Клиента плаща за професионално мнение, и колкото да звучи абсурдно в момента в които ясно и културно дадеш на клиента да разбере че има граница, той я спазва.
А ако не му отърва избора си е негов.
Оправдание за чалга човек винаги може да намери. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|