Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 6:33 am Заглавие: |
|
|
пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби с някой, който по никакъв начин не го е заслужил... човека не разбира и ако нямате какво да му кажете за да му помогнете що не си премълчавате грубите подигравки.?! вие като сте работили така целия квартал ли ви се смееше и подиграваше по тоя начин? баси и отношението.
аз също виждам че нещата не са добри и не може да се даде конструктивен съвет на този етап, но можехте прото да го насочите към нужната за това литература и туториали и евентуално да го окуражите, защото както всеки от вас и той има право да се учи!
ПОУН, както казах, нещата не са добри в момента, почети каквото намериш за уеб дизайн поинтересувай се повече и работи повече.. експериментирай, дерзай и нещата ще почнат да се получават рано или късно..
успех _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 11:56 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби .... |
Хрумка една да ти е минавла, че човека се бъзика с нас?
Забележи - никакви коментари от негова страна - само на час по лъжичка едно УРЛ и после аде на сеира:)
Тъй ми се струва де....щото ако бех на негово место...:)(смига на "старото") _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 4:13 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби с някой, който по никакъв начин не го е заслужил... човека не разбира и ако нямате какво да му кажете за да му помогнете що не си премълчавате грубите подигравки.?! вие като сте работили така целия квартал ли ви се смееше и подиграваше по тоя начин? баси и отношението.
аз също виждам че нещата не са добри и не може да се даде конструктивен съвет на този етап, но можехте прото да го насочите към нужната за това литература и туториали и евентуално да го окуражите, защото както всеки от вас и той има право да се учи!
ПОУН, както казах, нещата не са добри в момента, почети каквото намериш за уеб дизайн поинтересувай се повече и работи повече.. експериментирай, дерзай и нещата ще почнат да се получават рано или късно..
успех |
Пич естествено че сме груби, той живота е груб и не бута аванта.
Тук не говорим за туториали, ако има туториал за изграждане на личността, смяна на мирогледа, повишаване на културата (графична, музикална и обща), дай линк. А те нещата се получават рано или късно и вярвай не на база дали те укоражава някой и дали комунитито ти ръкопляска, ако бачкаш и мислиш преди да бачкаш мое и да те плюят но резултати ще има.
Аз нямаше да се обадя, но гледайки въобще какво е нивото на веб дезигна у нас понякога ми иде да се гръмна. А това Представяне просто ме заземи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Mdam , malko stranno e vsichko.
Bez da se zaiajdam , ako naistina imash interes kum Web Design-a parvo se obrazovaj malko po vaprosa , gledaj , prosto gledaj sajtove i se opitvaj da razbirash concepciata im - grafika, temi .....
V tvojte sajtove prosot niama nishto za koeto da se hvane chovek. Portfolioto e prepratka kum oshte po slabi primeri ot samata stranica ?!? I vutre pishe MEGA gluposti .... pomisli si vaobshte kakva im e celta na tia sajtove ?
Napravi oshte 50 primerni sajta v koito si vlojil pone malko ideia i pak probvaj da kandidatstvash tuk, za da ima naistina smisal ot komentarite. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
tova vyobshte ne e vqrno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 10:44 pm Заглавие: |
|
|
off : az ot web nerazbiram i ne mi e tuka mqstoto da se izkazvam ..
no ne se zdurjah i chetoh stihotvorenieto .. da pitam vsushnost kakvo e onova stranno chuvstvo v ''korema'' ? _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pasaden

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 3:34 am Заглавие: |
|
|
"дизайна" е абсурден и не подлежи на коментар. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
pasaden написа: | "дизайна" е абсурден и не подлежи на коментар. |
Да видим нещо от теб преди да осираш с постове?И си оправи аватара, те ше ти кажат как. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 4:26 pm Заглавие: |
|
|
pasadene, avataryt ti pyk e bezumno golqm i podleji na resize _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pone

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:07 am Заглавие: |
|
|
Вярно е, че тук сте едни от най-големите професионалисти, но не дейте да се ежите толкова... Благодаря все пак, нищо не губя от подигравките ви. Нито съм политик, нито медийна личност и изобщо не ми дреме какво пишете, но на места сте брутални, а на места ме разсмивате истински като ми цитирате глупостите, които съм писал. Факт е, че повечето неща са комични и това е била главната цел. Правя си страници, когато ми е кеф и си джиткам неангажиращо. Но колкото и необективен да ви се струвам си знам, че не съм чак толкова зле както пишете. Посетете в хит.бг повечето сайтове и ще говорим пак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:38 am Заглавие: |
|
|
ми кат се ебаваш, що очакваш да не се ебават с теб? Джиткай си неангажиращо веб дизайна, кастфона на мах и сичко е на 6
ари .. успех! _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
pone написа: | Но колкото и необективен да ви се струвам си знам, че не съм чак толкова зле както пишете. Посетете в хит.бг повечето сайтове и ще говорим пак. |
ей концерн! много си наблюдателен бе _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|