Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяна на два мой проекта - Web design

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяна на два мой проекта - Web design
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 6:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби с някой, който по никакъв начин не го е заслужил... човека не разбира и ако нямате какво да му кажете за да му помогнете що не си премълчавате грубите подигравки.?! вие като сте работили така целия квартал ли ви се смееше и подиграваше по тоя начин? баси и отношението.
аз също виждам че нещата не са добри и не може да се даде конструктивен съвет на този етап, но можехте прото да го насочите към нужната за това литература и туториали и евентуално да го окуражите, защото както всеки от вас и той има право да се учи!
ПОУН, както казах, нещата не са добри в момента, почети каквото намериш за уеб дизайн поинтересувай се повече и работи повече.. експериментирай, дерзай и нещата ще почнат да се получават рано или късно..
успех
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 11:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ_CyberGod написа:
пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби ....

Хрумка една да ти е минавла, че човека се бъзика с нас?
Забележи - никакви коментари от негова страна - само на час по лъжичка едно УРЛ и после аде на сеира:)
Тъй ми се струва де....щото ако бех на негово место...:)(смига на "старото")
nub

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ_CyberGod написа:
пичове, нямам думи! понякога изобщо не ми побира акъла как успявате да бъдете толкова безбожно груби с някой, който по никакъв начин не го е заслужил... човека не разбира и ако нямате какво да му кажете за да му помогнете що не си премълчавате грубите подигравки.?! вие като сте работили така целия квартал ли ви се смееше и подиграваше по тоя начин? баси и отношението.
аз също виждам че нещата не са добри и не може да се даде конструктивен съвет на този етап, но можехте прото да го насочите към нужната за това литература и туториали и евентуално да го окуражите, защото както всеки от вас и той има право да се учи!
ПОУН, както казах, нещата не са добри в момента, почети каквото намериш за уеб дизайн поинтересувай се повече и работи повече.. експериментирай, дерзай и нещата ще почнат да се получават рано или късно..
успех

Пич естествено че сме груби, той живота е груб и не бута аванта.
Тук не говорим за туториали, ако има туториал за изграждане на личността, смяна на мирогледа, повишаване на културата (графична, музикална и обща), дай линк. А те нещата се получават рано или късно и вярвай не на база дали те укоражава някой и дали комунитито ти ръкопляска, ако бачкаш и мислиш преди да бачкаш мое и да те плюят но резултати ще има.
Аз нямаше да се обадя, но гледайки въобще какво е нивото на веб дезигна у нас понякога ми иде да се гръмна. А това Представяне просто ме заземи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mav

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mdam , malko stranno e vsichko.

Bez da se zaiajdam , ako naistina imash interes kum Web Design-a parvo se obrazovaj malko po vaprosa , gledaj , prosto gledaj sajtove i se opitvaj da razbirash concepciata im - grafika, temi .....

V tvojte sajtove prosot niama nishto za koeto da se hvane chovek. Portfolioto e prepratka kum oshte po slabi primeri ot samata stranica ?!? I vutre pishe MEGA gluposti .... pomisli si vaobshte kakva im e celta na tia sajtove ?

Napravi oshte 50 primerni sajta v koito si vlojil pone malko ideia i pak probvaj da kandidatstvash tuk, za da ima naistina smisal ot komentarite.
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova vyobshte ne e vqrno
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 10:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

off : az ot web nerazbiram i ne mi e tuka mqstoto da se izkazvam ..

no ne se zdurjah i chetoh stihotvorenieto .. da pitam vsushnost kakvo e onova stranno chuvstvo v ''korema'' ?
pasaden

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 3:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"дизайна" е абсурден и не подлежи на коментар.
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pasaden написа:
"дизайна" е абсурден и не подлежи на коментар.

Да видим нещо от теб преди да осираш с постове?И си оправи аватара, те ше ти кажат как.
NOX

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pasadene, avataryt ti pyk e bezumno golqm i podleji na resize
pone

МнениеПуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вярно е, че тук сте едни от най-големите професионалисти, но не дейте да се ежите толкова... Благодаря все пак, нищо не губя от подигравките ви. Нито съм политик, нито медийна личност и изобщо не ми дреме какво пишете, но на места сте брутални, а на места ме разсмивате истински като ми цитирате глупостите, които съм писал. Факт е, че повечето неща са комични и това е била главната цел. Правя си страници, когато ми е кеф и си джиткам неангажиращо. Но колкото и необективен да ви се струвам си знам, че не съм чак толкова зле както пишете. Посетете в хит.бг повечето сайтове и ще говорим пак.
Върнете се в началото
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми кат се ебаваш, що очакваш да не се ебават с теб? Джиткай си неангажиращо веб дизайна, кастфона на мах и сичко е на 6
ари .. успех!
rainbow

МнениеПуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pone написа:
Но колкото и необективен да ви се струвам си знам, че не съм чак толкова зле както пишете. Посетете в хит.бг повечето сайтове и ще говорим пак.

ей концерн! много си наблюдателен бе
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 5:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

вместо хита разджиткай http://www.webcreme.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
левче на пиксел... устройва ли те ?

www.onemillionlevas.com :}
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети